DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 427
Tvebakker
Engelsk navn
Wheat rusk
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1581 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1741 kJ 1003
Energi (kcal) 375 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 412 kcal 1003
Protein 9,3 g 2 1059
Protein fra Aminosyrer 8,4 g 1003
Protein, deklaration 10,2 g 2 1059
Kulhydrat difference 75,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 67,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 75,6 g 1003
Kostfibre 8,5 g 1347
Fedt 5,8 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1 1357
Salt deklaration 1,18 g 1 1003
Aske 1,5 g 1 1357
Tørstof 92,2 g 1 1357
Vand 7,8 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 86,2 RE 1003
Retinol 84,0 µg 1347
beta-Caroten 13,0 µg 1347
D-vitamin 0,440 µg 1003
D3-vitamin 0,440 µg 1357
E-vitamin 1,40 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,40 mg 1347
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1 1357
Niacinækvivalent 1,82 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1347
B6-vitamin 0,280 mg 1347
Folat 48,2 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 470 mg 1 1357
Kalium 130 mg 1 1357
Calcium 20,0 mg 1 1357
Magnesium 30,0 mg 1 1357
Jern 0,700 mg 1043
Zink 1,20 mg 1347
Selen 2,00 µg 1,95 0,58 - 4,1 10 T 1521.0
Fosfor 120 mg 1 1357
Jod 23,9 µg 1 2197
Sum mineraler 771 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 9,80 g 1 2135
Tilsat Sukker 8,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 8,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 65,8 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,014 0,332 1347
C12:0 0,087 2,04 1347
C14:0 0,193 4,55 1347
C16:0 0,698 16,4 1347
C18:0 0,537 12,6 1347
C20:0 0,060 1,4 1347
C22:0 0,033 0,768 1347
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,216 5,09 1347
C18:1,n-9 1,464 34,5 1347
C20:1,n-11 0,146 3,45 1347
C22:1,n-9 0,051 1,2 1347
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,639 15 1347
C18:3,n-6 0,097 2,27 1347
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,621 38,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,877 44,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,735 17,3 1003
Sum fedtsyrer 4,234 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,735 17,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,632 1059
Isoleucin 424 260 1059
Leucin 702 430 1059
Lysin 245 150 1059
Methionin 155 95 1059
Cystin 160 98 1059
Phenylalanin 473 290 1059
Tyrosin 196 120 1059
Threonin 310 190 1059
Tryptofan 109 67 1059
Valin 506 310 1059
Arginin 359 220 1059
Histidin 212 130 1059
Alanin 359 220 1059
Asparaginsyre 506 310 1059
Glutaminsyre 3050 1870 1059
Glycin 392 240 1059
Prolin 1030 630 1059
Serin 539 330 1059
Sum essentielle Aminosyrer 3136,7
Sum ikke essentielle aminosyrer 6590,02
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,7 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,730 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby