DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 433
Sennep, gul, færdiglavet
Engelsk navn
Mustard, yellow, ready made
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 691 kJ 1003
Energi (kcal) 165 kcal 1003
Protein 5,7 g 1347
Protein fra Aminosyrer 4,6 g 1003
Protein, deklaration 5,7 g 1347
Kulhydrat difference 21,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,2 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1347
Fedt 6,4 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 1,90 g 1003
Aske 3,0 g 1347
Tørstof 37,0 g 1347
Vand 63,0 g 1347
Nitrogen 0,912 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacinækvivalent 0,198 NE 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 760 mg 1347
Kalium 165 mg 1347
Calcium 95,0 mg 1347
Magnesium 49,0 mg 41 - 57 42 1938
Rubidium 80,0 µg 1356
Jern 2,30 mg 1356
Kobber 0,0900 mg 1356
Zink 0,700 mg 1356
Mangan 0,360 mg 1356
Krom 17,0 µg 1356
Molybdæn 0 µg 1356
Cobolt 2,00 µg 1356
Selen 6,00 µg 1356
Aluminium 0,500 mg 1356
Silicium 0 mg 1356
Bor 150 µg 1356
Fosfor 170 mg 1347
Fluor 1,50 µg 1,5 - 1,5 2 1938
Brom 0 µg 1356
Jod 3,00 µg 1356
Nikkel 20,0 µg 1356
Kviksølv 0,200 µg 1356
Arsen 0 µg 1356
Cadmium 2,00 µg 1356
Bly 6,00 µg 1356
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 14,1 g 1 2143
Tilsat Sukker 18,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 18,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,010 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,600 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 1,530 2135
Sum fedtsyrer 5,888 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,630 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,870 2135
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 201 220 1938
Leucin 392 430 1938
Lysin 356 390 1938
Methionin 100 110 1938
Cystin 100 110 1938
Phenylalanin 219 240 1938
Tyrosin 182 200 1938
Threonin 228 250 1938
Tryptofan 12 13 1938
Valin 255 280 1938
Arginin 337 370 1938
Histidin 164 180 1938
Alanin 219 240 1938
Asparaginsyre 529 580 1938
Glutaminsyre 1000 1100 1938
Glycin 310 340 1938
Prolin 483 530 1938
Serin 274 300 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby