DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 434
Fersken, konserves
Engelsk navn
Peach, canned
Taxonomisk navn
Prunus persica (Linnaeus, 1753) (Batsch, 1801)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 300 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 300 kJ 1003
Energi (kcal) 71 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 71 kcal 1003
Protein 0,5 g 0,5 - 0,6 4 1825
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 0,5 - 0,6 4 1825
Kulhydrat difference 17,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 16,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 16,1 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1 - 1,6 4 1825
Fedt 0,2 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 1003
Aske 0,2 g 0,2 - 0,3 4 1825
Tørstof 18,3 g 15,5 - 23,2 8 1808, 1825
Vand 81,8 g 76,8 - 84,5 8 1808, 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 41,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 250 µg 245,0 176 - 339 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 5,10 α-TE
alfa-Tokoferol 5,10 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1344
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0250 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,641 NE 1003
Niacin 0,600 mg 1344
B6-vitamin 0,0190 mg 1352
Pantotensyre 0,0500 mg 1352
Biotin 0,200 µg 1344
Folat 9,10 µg 6 1803
Frit folat 2,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 4,00 mg 1003
Ascorbinsyre 4,00 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 1344
Kalium 150 mg 1344
Calcium 5,32 mg 3,2 - 13 8 1015, 1030
Magnesium 5,50 mg 5,4 - 5,6 2 1348
Jern 0,150 mg 0,01 - 0,29 4 1043
Kobber 0,0430 mg 0,042 - 0,044 2 1348
Zink 0,310 mg 0,3 - 0,32 2 1348
Mangan 0,0500 mg 2 1348
Krom 0,300 µg 0,2 0,0 - 0,9 20 T 609.0
Molybdæn 0 µg 1 T 609.0
Selen 0,156 µg 0,0 - 0,6 36 T 609.0
Fosfor 16,9 mg 9,5 - 32,1 6 1015
Jod 1,80 µg 1,6 - 2,1 6 1055
Nikkel 16,7 µg 17,4 12,6 - 20,4 5 1932
Kviksølv 0,130 µg 0,03 0,0 - 0,54 20 T 609.0
Arsen 0,290 µg 0,35 0,0 - 0,6 20 T 609.0
Cadmium 0,171 µg 0,0 - 0,64 35 T 609.0
Bly 0,829 µg 0,1 - 1,8 35 T 609.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,20 g 1370
Glukose 1,000 g 1370
Sum monosakkarider 2,20 g 1003
Sum sukkerarter 2,20 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1344
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 T 609.0
C6:0 T 609.0
C8:0 T 609.0
C10:0 T 609.0
C12:0 T 609.0
C14:0 T 609.0
C16:0 T 609.0
C18:0 T 609.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 T 609.0
C18:1,n-9 T 609.0
C20:1,n-11 T 609.0
C22:1,n-9 T 609.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 T 609.0
C18:3,n-3 T 609.0
C18:4,n-3 T 609.0
C20:4,n-6 T 609.0
C20:5,n-3 T 609.0
C22:5,n-3 T 609.0
C22:6,n-3 T 609.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1825
Isoleucin 8 94 1345
Leucin 16 205 1345
Lysin 18 220 1345
Methionin 18 220 1345
Cystin 5 63 1345
Phenylalanin 10 125 1345
Tyrosin 12 155 1345
Threonin 16 205 1345
Tryptofan 2 31 1345
Valin 24 295 1345
Arginin 10 125 1345
Histidin 10 125 1345
Alanin 24 295 1345
Asparaginsyre 54 670 1345
Glutaminsyre 82 1030 1345
Glycin 9 110 1345
Prolin 16 205 1345
Serin 20 250 1345
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,01000 mg 1487
Cholin 4,10 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,01000 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 38 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby