DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 459
Sauce, barbeque
Engelsk navn
Sauce, barbeque
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 623 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 624 kJ 1003
Energi (kcal) 147 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 147 kcal 1003
Protein 0,0 g 5 1938
Protein, deklaration 0,0 g 5 1938
Kulhydrat difference 36,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 35,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 35,8 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1003
Fedt 0,3 g 0,0 - 1,47 5 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,80 g 5 1003
Aske 3,1 g 1938
Tørstof 39,7 g 1938
Vand 60,3 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 23,2 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 139 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1 2145
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0320 mg 1938
Niacinækvivalent 0,487 NE 1003
Niacin 0,487 mg 1938
B6-vitamin 0,0410 mg 1938
Pantotensyre 0,0370 mg 1938
Folat 2,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0,700 mg 1003
Ascorbinsyre 0,700 mg 0,0 - 3,5 5 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1120 mg 713 - 1350 5 1938
Kalium 208 mg 1938
Calcium 12,0 mg 0,0 - 59 5 1938
Magnesium 12,0 mg 1938
Jern 0,210 mg 0,0 - 1,06 5 1938
Kobber 0,0790 mg 1938
Zink 0,130 mg 1938
Mangan 0,225 mg 1938
Selen 1,000 µg 1 2145
Fosfor 17,0 mg 1938
Jod 1,30 µg 1 2145
Sum mineraler 1370 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 33,2 g 1 2132
Tilsat Sukker 30,6 g 1 2133
Frie sukkerarter 30,6 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 2,60 g 1 1001
Crude fibre 0,600 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,000 0,0 1342
C16:0 0,029 10,4 1342
C18:0 0,014 5,18 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,581 1342
C18:1,n-9 0,123 44,5 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,101 36,3 1342
C18:3,n-3 0,008 2,9 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,043 15,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,125 45,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,109 39,2 1003
Sum fedtsyrer 0,277 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,008 2,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,101 36,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 5 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 7,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,955 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby