DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 465
Paradisæble, rå
Engelsk navn
Crab apple, raw
Taxonomisk navn
Malus baccata (Linnaeus, 1753) (Borkhausen, 1803)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 351 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 351 kJ 1003
Energi (kcal) 83 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 83 kcal 1003
Protein 0,4 g 1938
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1938
Kulhydrat difference 19,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 19,3 g 1003
Kostfibre 0,6 g 1342
Fedt 0,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 3 1003
Aske 0,4 g 3 1938
Tørstof 21,1 g 1 1938
Vand 78,9 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 24,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0300 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0200 mg 1938
Niacinækvivalent 0,167 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,00 mg 1003
Ascorbinsyre 8,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 3 1938
Kalium 194 mg 3 1938
Calcium 18,0 mg 3 1938
Magnesium 7,00 mg 3 1938
Jern 0,360 mg 3 1938
Kobber 0,0670 mg 3 1938
Mangan 0,115 mg 3 1938
Fosfor 15,0 mg 3 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,80 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Crude fibre 0,600 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,001 0,675 1342
C14:0 0,001 0,675 1342
C16:0 0,057 27 1342
C18:0 0,009 4,05 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,675 1342
C18:1,n-9 0,016 7,43 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,104 49,3 1342
C18:3,n-3 0,021 10,1 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,068 32,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,017 8,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,125 59,4 1003
Sum fedtsyrer 0,210 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,021 10,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,104 49,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,064 1938
Isoleucin 16 250 1342
Leucin 25 390 1342
Lysin 25 390 1342
Methionin 4 63 1342
Cystin 5 78 1342
Phenylalanin 11 170 1342
Tyrosin 8 130 1342
Threonin 14 220 1342
Tryptofan 4 63 1342
Valin 19 300 1342
Arginin 13 200 1342
Histidin 6 94 1342
Alanin 14 220 1342
Asparaginsyre 70 1090 1342
Glutaminsyre 42 660 1342
Glycin 16 250 1342
Prolin 14 220 1342
Serin 16 250 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 5,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 8 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby