DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 473
Hindbærsaft, sur, koncentreret
Engelsk navn
Raspberry juice, concentrated, sugar not added
Taxonomisk navn
Rubus idaeus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 146 kJ 1003
Energi (kcal) 35 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 7,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Salt deklaration 0,04 g 1 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 8,2 g 1001
Vand 91,8 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,550 NE 1003
Niacin 0,300 mg 0,2 - 0,36 4 1018
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 17,5 mg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,50 g T 472.0
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 5,5 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 T 5.0
C18:0 T 5.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 T 5.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 T 5.0
C18:3,n-3 T 5.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 15 69 T 5.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby