DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 473
Hindbærsaft, sur, koncentreret
Engelsk navn
Raspberry juice, concentrated, sugar not added
Taxonomisk navn
Rubus idaeus L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 146 kJ 1003
Energi (kcal) 35 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 7,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 8,2 g 1001
Vand 91,8 g 1001
Nitrogen 0,080 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,392 NE 1003
Niacin 0,300 mg 0,2 - 0,36 4 1018
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 5,50 g T 472
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 5,5 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,033 8,17 T 5
C18:0 0,006 1,4 T 5
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,038 9,58 T 5
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,175 43,7 T 5
C18:3,n-3 0,148 37,1 T 5
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,038 9,58 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,038 9,58 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,323 80,8 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,148 37,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,175 43,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 6 69 T 5
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 5
Massefylde 1,1 1 2026

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby