DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 474
Knude, rå
Engelsk navn
Burbot, raw
Taxonomisk navn
Lota lota (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 297 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 297 kJ 1003
Energi (kcal) 70 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 70 kcal 1003
Protein 16,4 g 1356
Protein, deklaration 16,4 g 1356
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Salt deklaration 0,19 g 1003
Aske 1,1 g 1 - 1,2 5 1348
Tørstof 18,0 g 5 1348
Vand 82,0 g 5 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 6,00 µg 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,500 µg 1003
D3-vitamin 0,500 µg 1356
E-vitamin 0,850 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,850 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,180 mg 1356
Riboflavin (B2-vitamin) 0,140 mg 1356
Niacinækvivalent 2,40 NE 1003
Niacin 1,50 mg 1356
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 75,0 mg 1356
Kalium 270 mg 1356
Calcium 38,0 mg 1356
Magnesium 21,0 mg 1356
Rubidium 500 µg 1356
Jern 0,400 mg 1356
Kobber 0,0200 mg 0,02 0,018 - 0,021 3 1081
Zink 0,530 mg 0,53 0,52 - 0,56 3 1081
Mangan 0,0400 mg 1356
Krom 7,10 µg 8,6 2,3 - 10 3 1081
Molybdæn 5,00 µg 1356
Cobolt 0,500 µg 1356
Selen 20,0 µg 20,0 14 - 28 3 1081
Aluminium 0,1000 mg 1356
Silicium 0,300 mg 1356
Bor 10,00 µg 1356
Fosfor 190 mg 1356
Fluor 50,0 µg 1356
Brom 400 µg 1356
Jod 40,0 µg 1356
Svovl 190 mg 1356
Nikkel 10,00 µg 6,0 5 - 19 3 1081
Kviksølv 8,60 µg 11,0 0,5 - 14 3 1081
Arsen 0 µg 0,0 3 1081
Cadmium 1,50 µg 0,8 0,0 - 3,7 3 1081
Bly 0 µg 0,0 3 1081
Sum mineraler 594 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1356
C14:0 0,009 2,12 1356
C16:0 0,191 47,8 1356
C18:0 0,044 10,9 1356
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1356
C18:3,n-3 0,017 4,25 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,244 60,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,139 34,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,017 4,25 1003
Sum fedtsyrer 0,400 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,017 4,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 60 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,624 1356
Tryptofan 54 1003
Sum essentielle Aminosyrer 54
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 85 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby