DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 476
Flødeskumskage, jordbærkage
Engelsk navn
Cream pastry, strawberry cake
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 907 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 907 kJ 1003
Energi (kcal) 216 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 216 kcal 1003
Protein 2,9 g 1,5 - 3,7 3 1317
Protein, deklaration 2,9 g 1,5 - 3,7 3 1317
Kulhydrat difference 33,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 32,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 32,3 g 1003
Kostfibre 0,7 g 2007
Fedt 8,2 g 2,5 - 11 3 1317
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,26 g 6 1003
Aske 0,6 g 0,4 - 0,7 3 1317
Tørstof 44,7 g 38,3 - 50,5 3 1317
Vand 55,3 g 49,5 - 61,7 3 1317
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 103 mg 98,5 73 - 152 6 T 425.0
Sum mineraler 103 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 17,0 g 1 T 280.0
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 15,3 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 7,749 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,464 1317
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 37,1 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby