DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 497
Jordbær i sukkerlage, konserves
Engelsk navn
Strawberries, canned
Taxonomisk navn
Fragraria x ananassa Duchesne
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 353 kJ 1003
Energi (kcal) 83 kcal 1003
Protein 0,4 g 1344
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1344
Kulhydrat difference 19,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 19,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,9 g 1344
Fedt 0,4 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,3 g 3 1938
Tørstof 20,6 g 1344
Vand 79,4 g 1344
Tilsat sukker 20,1 g 1321
Nitrogen 0,064 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 1 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0340 mg 3 1938
Niacinækvivalent 0,383 NE 1003
Niacin 0,300 mg 1344
B6-vitamin 0,0300 mg 1344
Pantothensyre 0,210 mg 1344
Biotin 1,000 µg 1344
Folat 20,0 µg 1344
Frit folat 8,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 21,0 mg 1003
Ascorbinsyre 21,0 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 7,00 mg 1344
Kalium 97,0 mg 1344
Calcium 14,0 mg 1344
Magnesium 7,00 mg 1344
Jern 0,900 mg 1344
Kobber 0,0300 mg 1344
Zink 0,200 mg 1344
Mangan 0,200 mg 3 1938
Fosfor 15,0 mg 1344
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 14,2 g 1 2133
Frie sukkerarter 14,2 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,033 10,3 T 1
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,055 17,2 T 1
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,121 37,9 T 1
C18:3,n-3 0,110 34,4 T 1
C20:4,n-6 0,000 0 T 1
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,033 10,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,055 17,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,232 72,4 1003
Sum fedtsyrer 0,320 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,110 34,4 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,121 37,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 15 230 T 1
Leucin 24 370 T 1
Lysin 21 330 T 1
Methionin 6 96 T 1
Cystin 2 35 T 1
Phenylalanin 13 210 T 1
Tyrosin 6 100 T 1
Threonin 13 210 T 1
Tryptofan 5 78 T 1
Valin 17 270 T 1
Arginin 24 380 T 1
Histidin 7 110 T 1
Alanin 19 290 T 1
Asparaginsyre 58 910 T 1
Glutaminsyre 54 850 T 1
Glycin 15 240 T 1
Prolin 14 220 T 1
Serin 18 280 T 1
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 1

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby