DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 498
Grisekød i karrysovs, dybfrost
Engelsk navn
Pork in curry sauce, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 497 kJ 1003
Energi (kcal) 119 kcal 1003
Protein 8,5 g 1 1031
Protein, deklaration 8,5 g 1 1031
Kulhydrat difference 2,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 8,6 g 1 1031
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1 1031
Tørstof 20,4 g 1 1031
Vand 79,6 g 1 1031
Nitrogen 1,360 g 1 1031
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1031
Niacinækvivalent 2,61 NE 1003
Niacin 1,000 mg 1 1031
B6-vitamin 0,0800 mg 1 1031
Pantothensyre 0,290 mg 1 1031
B12-vitamin 0,290 µg 1 1031
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 27,0 mg 1 1031
Jern 0,700 mg 1 1031
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 7,740 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 97 71 1031
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby