DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 505
Ispind, vanille
Engelsk navn
Ice cream, dairy, popsickle, vanilla
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 778 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 778 kJ 1003
Energi (kcal) 186 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 186 kcal 1003
Protein 4,0 g 1321
Protein, deklaration 4,0 g 1321
Kulhydrat difference 20,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 10,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,16 g 1 1003
Aske 1,1 g 1001
Tørstof 35,1 g 1001
Vand 64,9 g 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 62,0 mg 1 2135
Sum mineraler 62,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 20,0 g 1 1001
Tilsat Sukker 16,8 g 1 2133
Frie sukkerarter 16,8 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 9,300 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,640 1321
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 26,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby