DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 505
Ispind, vanille
Engelsk navn
Ice cream, dairy, popsickle, vanilla
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 778 kJ 1003
Energi (kcal) 186 kcal 1003
Protein 4,0 g 1321
Protein, deklaration 4,0 g 1321
Kulhydrat difference 20,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 20,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 20,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 10,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 1001
Tørstof 35,1 g 1001
Vand 64,9 g 1001
Nitrogen 0,640 g 1321
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 16,8 g 1 2133
Frie sukkerarter 16,8 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 9,300 100 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby