DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 506
Nougat is
Engelsk navn
Ice cream, dairy, nougat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 827 kJ 1003
Energi (kcal) 198 kcal 1003
Protein 4,0 g 1321
Protein fra Aminosyrer 3,8 g 1003
Protein, deklaration 4,0 g 1321
Kulhydrat difference 22,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 22,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 22,9 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 10,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,11 g 1003
Aske 1,1 g 1347
Tørstof 38,0 g 1347
Vand 62,0 g 1347
Nitrogen 0,640 g 1321
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 106 RE 1003
Retinol 98,0 µg 1347
beta-Caroten 46,0 µg 1347
D-vitamin 0,0900 µg 1003
D3-vitamin 0,0900 µg 1347
E-vitamin 0,300 α-TE
alfa-Tokoferol 0,300 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,170 mg 1347
Niacinækvivalent 1,04 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1347
B6-vitamin 0,0900 mg 1347
Folat 2,00 µg 1347
B12-vitamin 0,470 µg 1347
Cholin 26,0 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 44,0 mg 1347
Kalium 190 mg 1347
Calcium 156 mg 1347
Magnesium 14,0 mg 1347
Rubidium 270 µg 1356
Jern 0,1000 mg 1347
Kobber 0,00900 mg 1356
Zink 0,530 mg 1356
Mangan 0,00800 mg 1356
Krom 2,00 µg 1356
Molybdæn 10,00 µg 1356
Cobolt 0,500 µg 1356
Selen 0,300 µg 1356
Aluminium 0,200 mg 1356
Silicium 0,300 mg 1356
Bor 20,0 µg 1356
Fosfor 116 mg 1347
Fluor 20,0 µg 1356
Brom 50,0 µg 1356
Jod 15,0 µg 1356
Nikkel 3,00 µg 1356
Kviksølv 0,1000 µg 1356
Arsen 2,00 µg 1356
Cadmium 0,300 µg 1356
Bly 3,00 µg 1356
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 19,5 g 1 2135
Tilsat Sukker 16,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 16,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,274 2,94 T 151.0
C6:0 0,182 1,96 T 151.0
C8:0 0,106 1,14 T 151.0
C10:0 0,257 2,76 T 151.0
C12:0 0,312 3,34 T 151.0
C14:0 1,017 10,9 T 151.0
C15:0 0,106 1,14 T 151.0
C16:0 3,009 32,3 T 151.0
C17:0 0,046 0,49 T 151.0
C18:0 1,166 12,5 T 151.0
C20:0 0,000 0,0 T 151.0
C22:0 0,000 0,0 T 151.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,076 0,816 T 151.0
C15:1,n-5 0,000 0,0 T 151.0
C16:1,n-7 0,167 1,79 T 151.0
C17:1,n-7 0,091 0,98 T 151.0
C18:1,n-9 2,249 24,1 T 151.0
C20:1,n-11 0,000 0,0 T 151.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 151.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,152 1,63 T 151.0
C18:3,n-3 0,091 0,98 T 151.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 151.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 151.0
C20:5,n-3 0,000 0,0 T 151.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 151.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 151.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 6,474 69,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,583 27,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,243 2,61 1003
Sum fedtsyrer 9,300 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,091 0,98 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,152 1,63 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 43 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 218 340 T 151.0
Leucin 403 630 T 151.0
Lysin 326 510 T 151.0
Methionin 109 170 T 151.0
Cystin 38 59 T 151.0
Phenylalanin 218 340 T 151.0
Tyrosin 173 270 T 151.0
Threonin 192 300 T 151.0
Tryptofan 56 88 T 151.0
Valin 294 460 T 151.0
Arginin 160 250 T 151.0
Histidin 122 190 T 151.0
Alanin 154 240 T 151.0
Asparaginsyre 333 520 T 151.0
Glutaminsyre 909 1420 T 151.0
Glycin 90 140 T 151.0
Prolin 365 570 T 151.0
Serin 237 370 T 151.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 T 151.0
Massefylde 0,6 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby