DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 512
Pizza romana, dybfrost
Engelsk navn
Pizza Romana, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 745 kJ 1003
Energi (kcal) 177 kcal 1003
Protein 7,2 g 1 1074
Protein, deklaration 7,2 g 1 1074
Kulhydrat difference 25,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,1 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1 T 1650
Fedt 5,8 g 1 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,93 g 1 1003
Aske 1,5 g 1 1074
Tørstof 39,5 g 1 1074
Vand 60,5 g 1 1074
Nitrogen 1,152 g 1 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,220 mg 1 T 631
Riboflavin (B2-vitamin) 0,140 mg 1 T 631
Niacinækvivalent 1,20 NE 1003
Niacin 0,570 mg 1 T 631
B6-vitamin 0,0900 mg 1 T 631
Pantothensyre 0,120 mg 1 T 631
B12-vitamin 0,290 µg 1 T 631
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 370 mg 1 1074
Kalium 160 mg 1 1074
Calcium 154 mg 1 1074
Magnesium 17,5 mg 1 1074
Jern 1,85 mg 1 1074
Kobber 0,0770 mg 0,019 - 0,45 4 T 631
Zink 1,15 mg 0,04 - 4,2 4 T 631
Chlorid 605 mg 1 1074
Nikkel 17,8 µg 0 - 94 4 T 631
Kviksølv 0 µg 4 T 631
Cadmium 1,10 µg 0 - 3,5 4 T 631
Bly 5,10 µg 0 - 33 4 T 631
Tin 107 µg 0 - 680 4 T 631
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 5,220 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 38 33 T 631
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby