DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 513
Kirsebærsaft, sur, koncentreret
Engelsk navn
Cherry juice, concentrated, sugar not added
Taxonomisk navn
Prunus avium (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 248 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 248 kJ 1003
Energi (kcal) 59 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 59 kcal 1003
Protein 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat difference 13,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 13,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,5 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,04 g 1 1003
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 14,2 g 1001
Vand 85,8 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,333 NE 1003
Niacin 0,200 mg 0,12 - 0,28 3 1018
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 17,5 mg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 8,50 g 1321
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 8,5 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 0,854 1546
C16:0 0,071 20,2 1546
C18:0 0,024 6,83 1546
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 0,284 1546
C18:1,n-9 0,119 33,9 1546
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,068 19,3 1546
C18:3,n-3 0,065 18,5 1546
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,098 27,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,120 34,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,133 37,8 1003
Sum fedtsyrer 0,350 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,065 18,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,068 19,3 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1003
Isoleucin 26 110 T 29.0
Leucin 38 160 T 29.0
Lysin 50 210 T 29.0
Methionin 6 24 T 29.0
Cystin 5 20 T 29.0
Phenylalanin 26 110 T 29.0
Tyrosin 16 68 T 29.0
Threonin 29 120 T 29.0
Tryptofan 8 34 T 29.0
Valin 36 150 T 29.0
Arginin 22 93 T 29.0
Histidin 18 73 T 29.0
Alanin 41 170 T 29.0
Asparaginsyre 800 3340 T 29.0
Glutaminsyre 50 210 T 29.0
Glycin 31 130 T 29.0
Prolin 43 180 T 29.0
Serin 43 180 T 29.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby