DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 514
Tyttebær, syltede
Engelsk navn
Lingonberry, jam
Taxonomisk navn
Vaccinium vitis-idaea (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 660 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 554 kJ 1003
Energi (kcal) 156 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 131 kcal 1003
Protein 0,2 g 1347
Protein, deklaration 0,2 g 1347
Kulhydrat difference 39,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 37,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 30,8 g 1003
Kostfibre 2,5 g 1347
Fedt 0,2 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,05 g 1003
Aske 0,1 g 1347
Tørstof 40,0 g 1347
Vand 60,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 0,310 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,0336 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 2,00 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 2135
C-vitamin 0,300 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,0 mg 1347
Kalium 45,0 mg 1347
Calcium 10,00 mg 1 1030
Magnesium 4,00 mg 1347
Jern 0,260 mg 1347
Zink 0,0900 mg 1347
Mangan 1,70 mg 1 1348
Krom 2,00 µg 1 1348
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 10,00 mg 1347
Jod 0 µg 1 2135
Nikkel 5,00 µg 4 T 769.0
Sum mineraler 89,3 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 20,5 g 1 2135
Sum disakkarider 10,3 g 1 2135
Sum sukkerarter 30,8 g 1003
Tilsat Sukker 33,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 33,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,006 3,89 T 769.0
C18:0 0,001 0,525 T 769.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,21 T 769.0
C18:1,n-9 0,022 13,8 T 769.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,057 35,8 T 769.0
C18:3,n-3 0,073 45,6 T 769.0
C20:4,n-6 0,000 0,0 T 769.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,007 4,41 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,023 14 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,130 81,4 1003
Sum fedtsyrer 0,160 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,073 45,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,057 35,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1347
Tryptofan 2 63 1027
Sum essentielle Aminosyrer 2,016
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 T 769.0
Massefylde 1,4 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby