DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 529
Hybensaft, sød, koncentreret
Engelsk navn
Rose hip syrup
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 983 kJ 1003
Energi (kcal) 231 kcal 1003
Protein 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1358
Kulhydrat difference 57,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 57,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1358
Fedt 0,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 58,0 g 1358
Vand 42,0 g 1358
Tilsat sukker 57,0 g 1358
Nitrogen 0,000 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1358
Niacinækvivalent 0 NE 1003
B6-vitamin 0 mg 1358
C-vitamin 194 mg 1003
Ascorbinsyre 194 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,00 mg 1358
Kalium 58,0 mg 1358
Calcium 10,00 mg 1358
Jern 0,300 mg 1358
Fosfor 5,00 mg 1358
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1358
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 28,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 28,0 g 1 2133
Sorbitol 0 g 1358
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1358
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700
Massefylde 1,1 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby