DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 540
Drueagurk (sylteagurk), rå
Engelsk navn
Gherkin cucumber, raw
Taxonomisk navn
Cucumis sativus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 70 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 65 kJ 1003
Energi (kcal) 17 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 16 kcal 1003
Protein 1,2 g 1,2 - 1,3 3 1825
Protein, deklaration 1,2 g 1,2 - 1,3 3 1825
Kulhydrat difference 3,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,8 g 1003
Kostfibre 1,3 g 1,1 - 1,4 3 1825
Fedt 0,1 g 0,1 - 0,2 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 14 1003
Aske 0,7 g 0,6 - 0,7 3 1825
Tørstof 5,4 g 4,8 - 5,9 3 1825
Vand 94,6 g 94,1 - 95,2 3 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 23,0 RE 1 2141
D-vitamin 0 µg 1 2141
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1 2141
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1 2141
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1 2141
B6-vitamin 0,0360 mg 0,015 - 0,06 52 T 388.0
Folat 18,0 µg 1 2141
B12-vitamin 0 µg 1 2141
C-vitamin 11,0 mg 1 2141
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,41 mg 2,09 0,297 - 6,26 14 T 388.0
Kalium 230 mg 1 2141
Calcium 32,0 mg 17,2 - 38,3 6 1015
Magnesium 15,0 mg 1 2141
Jern 0,300 mg 1 2141
Zink 0,200 mg 1 2141
Selen 0 µg 1 1655
Fosfor 39,7 mg 23,9 - 45,1 6 1015
Jod 0,498 µg 0,1 - 5,34 19 T 388.0
Sum mineraler 319 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,60 g 1 2141
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,200 g 1 2141
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1655
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,192 1825
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 6,00 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby