DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 553
Hvilling, rå
Engelsk navn
Whiting, raw
Taxonomisk navn
Merlangius merlangus merlangus
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 332 kJ 1003
Energi (kcal) 78 kcal 1003
Protein 18,2 g 0 1347
Protein, deklaration 18,2 g 0 1347
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 0,6 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,2 g 1347
Tørstof 20,0 g 1347
Vand 80,0 g 1347
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Nitrogen 2,928 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,00 RE 1003
Retinol 3,00 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
E-vitamin 0,230 α-TE
alfa-Tokoferol 0,230 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1347
Niacinækvivalent 2,00 NE 1003
Niacin 2,00 mg 1347
B6-vitamin 0,180 mg 1 2135
Folat 12,0 µg 1 2135
B12-vitamin 0,800 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 50,0 mg 1347
Kalium 370 mg 1347
Calcium 50,0 mg 1347
Magnesium 24,0 mg 1 2135
Jern 0,300 mg 1347
Zink 0,500 mg 1347
Krom 6,10 µg 1 1851
Selen 29,8 µg 1 1851
Fosfor 183 mg 1347
Jod 278 µg 1 2136
Nikkel 0 µg 1 1851
Kviksølv 5,60 µg 1 1851
Arsen 100 µg 1 1851
Cadmium 0 µg 1 1851
Bly 1,60 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,200 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,200 2136
Sum fedtsyrer 0,420 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,270 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,020 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 31 mg 1361
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby