DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 561
Aborre, rå
Engelsk navn
Perch, raw
Taxonomisk navn
Perca fluviatilis (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 327 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 327 kJ 1003
Energi (kcal) 77 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 77 kcal 1003
Protein 16,4 g 0,0 1347
Protein, deklaration 16,4 g 0,0 1347
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 1,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,14 g 1003
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 19,0 g 1347
Vand 81,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1356
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,800 µg 1356
E-vitamin 1,20 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,20 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0700 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 1347
Niacinækvivalent 4,00 NE 1003
Niacin 4,00 mg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 54,0 mg 1347
Kalium 330 mg 1347
Calcium 110 mg 1347
Magnesium 26,0 mg 1347
Rubidium 440 µg 130 - 1300 5 1348
Jern 0,600 mg 1347
Kobber 0,0230 mg 0,023 0,014 - 0,033 22 1081
Zink 0,520 mg 0,52 0,38 - 0,71 22 1081
Mangan 0,0620 mg 0,022 - 0,19 5 1348
Krom 8,60 µg 5,4 0,0 - 45 22 1081
Molybdæn 5,00 µg 1 1348
Cobolt 0,500 µg 1 1348
Selen 24,0 µg 20,0 0,0 - 54 22 1081
Aluminium 0,1000 mg 1348
Silicium 0,300 mg 1 1348
Bor 10,00 µg 6 - 20 5 1348
Fosfor 240 mg 1347
Fluor 100,0 µg 20 - 240 5 1348
Brom 300 µg 1 1348
Jod 18,0 µg 1356
Svovl 230 mg 1356
Nikkel 8,00 µg 5,0 0,0 - 32 22 1081
Kviksølv 20,0 µg 16,0 3,1 - 59 22 1081
Arsen 2,30 µg 0,0 0,0 - 46 22 1081
Cadmium 0,600 µg 0,0 0,0 - 4,5 22 1081
Bly 5,00 µg 4,0 0,0 - 11 22 1081
Sum mineraler 761 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1356
C14:0 0,032 3,01 1356
C16:0 0,402 37,5 1356
C18:0 0,095 8,89 1356
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,053 4,97 1356
C18:3,n-3 0,032 3,01 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,550 51,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,434 40,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,086 7,99 1003
Sum fedtsyrer 1,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,032 3,01 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,053 4,97 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 60 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,896 1347
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 55 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,823 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby