DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 590
Pizza napolitana, dybfrost
Engelsk navn
Pizza Napolitana, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 761 kJ 1003
Energi (kcal) 181 kcal 1003
Protein 8,6 g 1 1074
Protein, deklaration 8,6 g 1 1074
Kulhydrat difference 24,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 21,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 21,9 g 1003
Kostfibre 2,1 g 1 T 1647
Fedt 6,1 g 1 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,96 g 1 1003
Aske 1,8 g 1 1074
Tørstof 40,5 g 1 1074
Vand 59,5 g 1 1074
Nitrogen 1,376 g 1 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,220 mg 1 T 631
Riboflavin (B2-vitamin) 0,140 mg 1 T 631
Niacinækvivalent 1,33 NE 1003
Niacin 0,570 mg 1 T 631
B6-vitamin 0,0900 mg 1 T 631
Pantothensyre 0,120 mg 1 T 631
B12-vitamin 0,290 µg 1 T 631
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 385 mg 1 1074
Kalium 165 mg 1 1074
Calcium 140 mg 1 1074
Magnesium 18,0 mg 1 1074
Jern 1,80 mg 1 1074
Kobber 0,0770 mg 0,019 - 0,45 4 T 631
Zink 1,15 mg 0,04 - 4,2 4 T 631
Chlorid 680 mg 1 1074
Nikkel 17,8 µg 0 - 94 4 T 631
Kviksølv 0 µg 4 T 631
Cadmium 1,10 µg 0 - 3,5 4 T 631
Bly 5,10 µg 0 - 33 4 T 631
Tin 107 µg 0 - 680 4 T 631
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 5,490 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 45 33 T 631
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby