DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 599
Salat, endivie, kruset (frisee), rå
Engelsk navn
Endive (frisee), raw
Taxonomisk navn
Cichorium endivia var. crispum (Miller, 1768) (Lamarck, 1783)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 77 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 77 kJ 1003
Energi (kcal) 18 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 18 kcal 1003
Protein 1,3 g 2 1342
Protein fra Aminosyrer 0,9 g 1003
Protein, deklaration 1,3 g 2 1342
Kulhydrat difference 3,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,4 g 1003
Kostfibre 0,9 g 1342
Fedt 0,2 g 2 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,06 g 18 1003
Aske 1,4 g 2 1342
Tørstof 6,2 g 5,7 - 6,7 24 1342
Vand 93,8 g 93,3 - 94,3 24 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 205 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 1230 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,600 α-TE 1 2136
Thiamin (B1-vitamin) 0,0800 mg 2 1342
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0750 mg 2 1342
Niacinækvivalent 0,483 NE 1003
Niacin 0,400 mg 2 1342
B6-vitamin 0,0200 mg 1342
Pantotensyre 0,900 mg 1342
Folat 142 µg 108 - 176 6 1342
B12-vitamin 0 µg 1342
C-vitamin 13,0 mg 1003
Ascorbinsyre 13,0 mg 6,28 - 14,9 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 22,0 mg 13 - 31 18 1342
Kalium 314 mg 267 - 361 18 1342
Calcium 52,0 mg 4 1342
Magnesium 15,0 mg 4 1342
Jern 0,800 mg 4 1342
Kobber 0,0990 mg 1342
Zink 0,790 mg 2 1342
Mangan 0,420 mg 1342
Selen 0 µg 1 2136
Fosfor 28,0 mg 3 1342
Jod 1,000 µg 1 2136
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,60 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 0,900 g 1342
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Oxalsyre 0,000330 g 1346
Sum organiske syrer 0,000330 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,003 2,17 1342
C16:0 0,042 29,7 1342
C18:0 0,002 1,44 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,004 2,89 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,076 54,3 1342
C18:3,n-3 0,013 9,42 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,047 33,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,004 2,89 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,089 63,7 1003
Sum fedtsyrer 0,140 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 9,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,076 54,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,208 1342
Isoleucin 73 350 1342
Leucin 98 470 1342
Lysin 62 300 1342
Methionin 14 67 1342
Cystin 10 48 1342
Phenylalanin 52 250 1342
Tyrosin 40 190 1342
Threonin 50 240 1342
Tryptofan 5 24 1342
Valin 62 300 1342
Arginin 62 300 1342
Histidin 23 110 1342
Alanin 62 300 1342
Asparaginsyre 129 620 1342
Glutaminsyre 166 800 1342
Glycin 58 280 1342
Prolin 58 280 1342
Serin 50 240 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 9,90 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 14 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby