DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 601
Sandart, rå
Engelsk navn
Pikeperch, raw
Taxonomisk navn
Sander lucioperca (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 368 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 361 kJ 1003
Energi (kcal) 87 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 85 kcal 1003
Protein 19,2 g 1356
Protein, deklaration 19,2 g 1356
Kulhydrat difference 0,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,7 g 1356
Alkohol 0,0 g 1356
Salt deklaration 0,14 g 1003
Aske 1,2 g 1,2 - 1,3 2 1348
Tørstof 22,0 g 2 1348
Vand 78,0 g 2 1348
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1356
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,700 µg 1003
D3-vitamin 0,700 µg 1356
E-vitamin 1,35 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,35 mg 1501
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,160 mg 1356
Riboflavin (B2-vitamin) 0,250 mg 1356
Niacinækvivalent 3,19 NE 1003
Niacin 2,31 mg 1356
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 1356
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 57,0 mg 1356
Kalium 340 mg 1356
Calcium 54,0 mg 1356
Magnesium 29,0 mg 1356
Rubidium 140 µg 1356
Jern 0,300 mg 1356
Kobber 0,0140 mg 0,014 0,011 - 0,018 11 1081
Zink 0,400 mg 0,39 0,34 - 0,51 11 1081
Mangan 0,0300 mg 1356
Krom 5,40 µg 2,8 1,2 - 22 11 1081
Molybdæn 0 µg 1356
Cobolt 1,000 µg 1356
Selen 20,0 µg 16,0 6,1 - 50 11 1081
Aluminium 0,1000 mg 1356
Silicium 0 mg 1356
Bor 10,00 µg 1356
Fosfor 220 mg 1356
Fluor 40,0 µg 1356
Brom 0 µg 1356
Jod 35,0 µg 1356
Svovl 260 mg 1356
Nikkel 7,00 µg 4,0 0,0 - 40 11 1081
Kviksølv 14,0 µg 10,0 2,9 - 47 11 1081
Arsen 6,80 µg 0,0 0,0 - 74 11 1081
Cadmium 0,200 µg 0,0 0,0 - 0,7 11 1081
Bly 4,00 µg 3,0 0,0 - 9 11 1081
Sum mineraler 700 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Laktose 0,500 g 1356
Sakkarose 0 g 1356
Sum disakkarider 0,500 g 1003
Sum sukkerarter 0,500 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1356
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,0 1356
C14:0 0,014 2,17 1356
C16:0 0,311 47,8 1356
C18:0 0,071 10,8 1356
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1356
C18:3,n-3 0,028 4,34 1356
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,396 60,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,226 34,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,028 4,34 1003
Sum fedtsyrer 0,650 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,028 4,34 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 62 mg 1356
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,072 1356
Tryptofan 53 1003
Sum essentielle Aminosyrer 53
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 65 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,929 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby