DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 604
Forårsrulle, friturestegt, fastfood
Engelsk navn
Spring roll, deepfried, fast food
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 851 kJ 1003
Energi (kcal) 203 kcal 1003
Protein 6,1 g 4 - 8,68 23 1063, 2004
Protein, deklaration 6,1 g 4 - 8,68 23 1063, 2004
Kulhydrat difference 23,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 21,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 21,4 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1 T 1649
Fedt 9,8 g 2,3 - 18,7 23 1063, 2004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,43 g 23 1003
Aske 2,1 g 1,44 - 2,59 23 2004, 1063
Tørstof 41,9 g 23,1 - 51,3 23 2004, 1063
Vand 58,1 g 48,7 - 76,9 23 2004, 1063
Nitrogen 0,982 g 0,64 - 1,39 23 1063, 2004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0710 mg 0,0555 0,042 - 0,173 8 2004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0520 mg 0,056 0,03 - 0,075 8 2004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 571 mg 370 - 800 23 1063, 2004
Kalium 206 mg 106 - 253 23 2004, 1063
Calcium 33,4 mg 32,85 22,2 - 46 8 2004
Magnesium 16,6 mg 15,55 12,9 - 23 8 2004
Jern 0,766 mg 0,7295 0,6 - 1,02 8 2004
Kobber 0,0528 mg 0,056 0,034 - 0,061 8 2004
Zink 0,726 mg 0,75 0,57 - 0,8 8 2004
Mangan 0,259 mg 0,2735 0,147 - 0,362 8 2004
Fosfor 74,1 mg 64,5 47 - 146 8 2004
Chlorid 873 mg 865 569 - 1230 8 2004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 2004
C6:0 0,000 0 2004
C8:0 0,014 0,154 2004
C10:0 0,011 0,117 2004
C12:0 0,106 1,17 2004
C14:0 0,114 1,26 2004
C15:0 0,000 0 2004
C16:0 1,581 17,5 2004
C17:0 0,000 0 2004
C18:0 0,436 4,83 2004
C20:0 0,018 0,198 2004
C22:0 0,000 0 2004
C24:0 0,000 0 2004
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 2004
C16:1,n-7 0,089 0,987 2004
C17:1,n-7 0,000 0 2004
C18:1,n-7 0,202 2,24 2004
C18:1,n-9 4,155 46 2004
C20:1,n-9 0,000 0 2004
C20:1,n-11 0,065 0,717 2004
C22:1,n-9 0,011 0,121 2004
C22:1,n-11 0,000 0 2004
C24:1,n-9 0,000 0 2004
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2004
C18:1,trans 0,058 0,641 2004
C20:1,trans 0,000 0 2004
C22:1,trans 0,000 0 2004
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,691 18,7 2004
C18:2,konjugeret 0,000 0 2004
C18:3,n-3 0,439 4,86 2004
C18:3,n-6 0,010 0,114 2004
C18:4,n-3 0,000 0 2004
C20:2,n-6 0,000 0 2004
C20:4,n-3 0,000 0 2004
C20:4,n-6 0,000 0 2004
C20:5,n-3 0,000 0 2004
C22:5,n-3 0,000 0 2004
C22:6,n-3 0,000 0 2004
C18:2,trans 0,027 0,295 2004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 2004
Sum mættede fedtsyrer 2,280 25,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,523 50 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,140 23,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,085 0,936 1003
Sum fedtsyrer 9,028 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,439 4,86 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,702 18,8 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 8 2004
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby