DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 612
Dressing, olie-eddike, kalorielet
Engelsk navn
Salad dressing, oil and vinegar, low calorie
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 205 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 216 kJ 1003
Energi (kcal) 49 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 51 kcal 1003
Protein 0,3 g 0,168 - 0,318 3 1809
Protein, deklaration 0,3 g 0,168 - 0,318 3 1809
Kulhydrat difference 8,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 8,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1001
Fedt 1,5 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,85 g 3 1003
Aske 3,1 g 3,4 2,1 - 3,9 3 1809
Tørstof 13,4 g 11,2 10,9 - 18,2 3 1809
Vand 86,6 g 88,8 81,8 - 89,1 3 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1 1004
D-vitamin 0 µg 1 1004
E-vitamin 0,300 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 1004
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 0 µg 1 1004
B12-vitamin 0 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1140 mg 1290, 700 - 1430 3 1809
Kalium 6,00 mg 1 1004
Calcium 12,2 mg 7,8 - 20 4 1809, 1004
Magnesium 6,00 mg 1 1004
Jern 0 mg 1 1004
Zink 0 mg 1 1004
Selen 0 µg 1 1004
Fosfor 1,80 mg 1 1004
Jod 17,0 µg 1 1004
Sum mineraler 1170 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 9,16 g 1 2187
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2187
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,100 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,900 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 0,400 1004
Sum fedtsyrer 1,434 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,100 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,042 1809
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0,1000 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby