DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 631
Pizza, dybfrost, uspec.
Engelsk navn
Pizza, frozen, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 814 kJ 1003
Energi (kcal) 193 kcal 1003
Protein 8,9 g 7,2 - 11 4 1074
Protein, deklaration 8,9 g 7,2 - 11 4 1074
Kulhydrat difference 25,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 25,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 25,7 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1 T 1650
Fedt 6,1 g 5,7 - 6,7 4 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,5 - 1,8 4 1074
Tørstof 42,4 g 39,5 - 46,5 4 1074
Vand 57,6 g 53,5 - 60,5 4 1074
Nitrogen 1,424 g 1,15 - 1,76 4 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,140 mg 1 1031
Niacinækvivalent 1,35 NE 1003
Niacin 0,570 mg 1 1031
B6-vitamin 0,0900 mg 1 1031
Pantothensyre 0,120 mg 1 1031
B12-vitamin 0,290 µg 1 1031
C-vitamin 9,30 mg 1003
Ascorbinsyre 4,30 mg 1837
Dehydroascorbinsyre 5,00 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 361 mg 345 - 385 4 1074
Kalium 194 mg 160 - 240 4 1074
Calcium 160 mg 140 - 199 4 1074
Magnesium 19,3 mg 17,5 - 22 4 1074
Jern 1,73 mg 1,4 - 1,85 4 1074
Kobber 0,0770 mg 0,019 - 0,45 4 1074
Zink 1,15 mg 0,04 - 4,2 4 1074
Chlorid 619 mg 590 - 680 4 1074
Nikkel 17,8 µg 0 - 94 4 1074
Kviksølv 0 µg 4 1074
Arsen 2,68 µg 0 0 - 8,04 3 1074
Cadmium 1,10 µg 0 - 3,5 4 1074
Bly 5,10 µg 0 - 33 4 1074
Tin 107 µg 0 - 680 4 1074
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 5,490 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 47 33 1031
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby