DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 636
Ananaskirsebær, rå
Engelsk navn
Cape gooseberries, raw
Taxonomisk navn
Physalis peruviana
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 215 kJ 1003
Energi (kcal) 51 kcal 1003
Protein 1,9 g 2130
Protein, deklaration 1,9 g 2130
Kulhydrat difference 11,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,2 g 1003
Kostfibre 4,3 g 1938
Fedt 0,7 g 2130
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 5 1938
Tørstof 14,6 g 2130
Vand 85,4 g 2130
Nitrogen 0,304 g 2130
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 60,8 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 730 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,110 mg 2130
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 2130
Niacinækvivalent 2,80 NE 1003
Niacin 2,80 mg 2130
C-vitamin 11,0 mg 1003
Ascorbinsyre 11,0 mg 2130
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 9,00 mg 2130
Jern 0,310 mg 0,31 - 0,31 5 1938
Zink 0,360 mg 1 2135
Selen 1,60 µg 1 2135
Fosfor 40,0 mg 2130
Jod 1,000 µg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Crude fibre 2,80 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,190 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,120 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,120 2135
Sum transfedtsyrer 0,000 2130
Sum fedtsyrer 0,490 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,070 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,040 2135
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 6
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby