DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 651
Pizza med broccoli, dybfrost
Engelsk navn
Pizza with broccoli, frozen
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 816 kJ 1003
Energi (kcal) 194 kcal 1003
Protein 8,7 g 1 1074
Protein, deklaration 8,7 g 1 1074
Kulhydrat difference 26,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,6 g 1003
Kostfibre 2,4 g 1 T 1649
Fedt 6,7 g 1 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,86 g 1 1003
Aske 1,6 g 1 1074
Tørstof 43,0 g 1 1074
Vand 57,0 g 1 1074
Nitrogen 1,392 g 1 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,220 mg 1 T 631
Riboflavin (B2-vitamin) 0,140 mg 1 T 631
Niacinækvivalent 1,34 NE 1003
Niacin 0,570 mg 1 T 631
B6-vitamin 0,0900 mg 1 T 631
Pantothensyre 0,120 mg 1 T 631
B12-vitamin 0,290 µg 1 T 631
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 345 mg 1 1074
Kalium 210 mg 1 1074
Calcium 199 mg 1 1074
Magnesium 19,5 mg 1 1074
Jern 1,40 mg 1 1074
Kobber 0,0770 mg 0,019 - 0,45 4 T 631
Zink 1,15 mg 0,04 - 4,2 4 T 631
Chlorid 590 mg 1 1074
Nikkel 17,8 µg 0 - 94 4 T 631
Kviksølv 0 µg 4 T 631
Cadmium 1,10 µg 0 - 3,5 4 T 631
Bly 5,10 µg 0 - 33 4 T 631
Tin 107 µg 0 - 680 4 T 631
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 6,030 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 46 33 T 631
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby