DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 660
Tungepølse, pålæg
Engelsk navn
Sausage, tongue sausage, saveloy type
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 616 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 600 kJ 1003
Energi (kcal) 148 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 144 kcal 1003
Protein 9,8 g 1 1061
Protein, deklaration 9,8 g 1 1061
Kulhydrat difference 4,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 3,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 10,0 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,04 g 1 1003
Aske 4,2 g 1003
Tørstof 28,7 g 1 1061
Vand 71,3 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1210 mg 1 1061
Kalium 230 mg 1 1061
Jern 1,73 mg 1 1061
Kobber 0,150 mg 1 1061
Zink 1,90 mg 1 1061
Sum mineraler 1450 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 3,80 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 9,132 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 40 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,560 1061
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby