DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 661
Sej, filet, dybfrost
Engelsk navn
Saithe (UK), pollock (US), fillet, frozen
Taxonomisk navn
Pollachius virens
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 387 kJ 1003
Energi (kcal) 91 kcal 1003
Protein 20,5 g 1347
Protein, deklaration 20,5 g 1347
Kulhydrat difference 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1347
Fedt 0,9 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,3 g 1347
Tørstof 23,0 g 1347
Vand 77,0 g 1347
Tilsat sukker 0,0 g 1347
Nitrogen 3,280 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,00 RE 1003
Retinol 6,00 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,790 µg 1003
D3-vitamin 0,790 µg 0,79 0,36 - 1,22 2 T 66
E-vitamin 0,760 α-TE
alfa-Tokoferol 0,760 mg 0,76 0,76 - 0,76 2 T 66
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1347
Niacinækvivalent 1,60 NE 1003
Niacin 1,60 mg 1347
B6-vitamin 0,120 mg 1347
Folat 10,00 µg T 66
B12-vitamin 1,000 µg 1347
C-vitamin 0,333 mg 1003
Ascorbinsyre 0,333 mg 0 0 - 1,33 4 T 66
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 40,0 mg 1347
Kalium 440 mg 1347
Calcium 29,0 mg 1347
Magnesium 14,0 mg 1347
Rubidium 70,0 µg T 66
Jern 0,210 mg 1347
Kobber 0,0565 mg 0,0565 0,051 - 0,062 2 T 66
Zink 0,340 mg 1347
Mangan 0,00800 mg 0,008 0,006 - 0,01 2 T 66
Krom 0,195 µg 0,19525 0,173 - 0,217 2 T 66
Molybdæn 0 µg T 66
Cobolt 0,500 µg T 66
Selen 26,0 µg 26 25 - 27 2 T 66
Aluminium 0,1000 mg T 66
Silicium 0 mg T 66
Bor 10,00 µg T 66
Fosfor 170 mg 1347
Fluor 10,00 µg T 66
Brom 0 µg T 66
Jod 153 µg 153 117 - 189 2 T 66
Svovl 240 mg T 66
Nikkel 0,300 µg 0,30025 0,15 - 0,45 2 T 66
Kviksølv 9,58 µg 9,9 6,2 - 15,7 11 T 66
Arsen 101 µg 73,8 20,4 - 345 11 T 66
Cadmium 0,0830 µg 0,07 0,02 - 0,21 11 T 66
Bly 2,00 µg T 66
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g T 66
Sakkarose 0 g T 66
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0 T 66
C14:0 0,017 2,03 T 66
C16:0 0,399 47,7 T 66
C18:0 0,089 10,6 T 66
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0 T 66
C18:3,n-3 0,038 4,56 T 66
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,505 60,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,038 4,56 1003
Sum fedtsyrer 0,836 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,038 4,56 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 61 mg 61 60 - 62 2 T 66
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,929 T 66

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby