DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 679
Miso, sojapasta
Engelsk navn
Miso, soy paste
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 700 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 700 kJ 1003
Energi (kcal) 167 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 167 kcal 1003
Protein 10,5 g 1347
Protein, deklaration 10,5 g 1347
Kulhydrat difference 23,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 18,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 18,1 g 1003
Kostfibre 5,4 g 1865
Fedt 4,6 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 7,38 g 1003
Aske 8,4 g 1347
Tørstof 47,0 g 1347
Vand 53,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 24,0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 1347
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1347
Niacinækvivalent 2,40 NE 1003
Niacin 0,300 mg 1347
B6-vitamin 0,300 mg 1 2135
Folat 19,0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2950 mg 1347
Kalium 335 mg 1347
Calcium 68,0 mg 1347
Magnesium 100,0 mg 1 2135
Jern 1,70 mg 1347
Zink 3,30 mg 1 2135
Selen 1,000 µg 1 2135
Fosfor 310 mg 1347
Jod 31,0 µg 1 2135
Sum mineraler 3760 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0,400 g 1 2135
Sum disakkarider 0,800 g 1 2135
Sum sukkerarter 1,20 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,600 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,100 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 2,600 2135
Sum fedtsyrer 4,324 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,310 2135
Sum n-6 fedtsyrer 2,290 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,680 1347
Tryptofan 126 1003
Sum essentielle Aminosyrer 126
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 72,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,940 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby