DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 680
Grønne bønner, konserves
Engelsk navn
Beans, green, canned
Taxonomisk navn
Phaseolus vulgaris L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 45 18 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 T 764
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 103 kJ 1003
Energi, kcal 25 kcal 1003
Nitrogen, total 0,240 g 0,208 - 0,288 4 1825
Protein, videnskabelig 1,5 g 1,3 - 1,8 4 1825
Protein, deklaration 1,5 g 1,3 - 1,8 4 1825
Kulhydrat, difference 5,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 2,4 g 1,9 - 3 4 1825
Fedt, total 0,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1 - 1,5 4 1825
Tørstof 8,2 g 6,5 - 10,1 8 1825, 1808
Vand 91,8 g 89,9 - 93,5 8 1825, 1808
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 32,3 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1001
E-vitamin 0,250 α-TE
alfa-tokoferol 0,250 mg 0,19 - 0,28 2 1034
B2-vitamin, riboflavin 0,0600 mg 1 1022
Niacinækvivalent 0,376 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 0,05 - 0,2 4 1018
B6-vitamin 0,0300 mg 6 1938
Pantothensyre 0,0900 mg 0,07 - 0,11 1343
Folat 13,0 µg 10 - 16 1343
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 3,40 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,40 mg 1073 1938
beta-caroten 387 µg 379 359 - 430 4 1808
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 259 mg 58 1938
Kalium, K 92,0 mg 701 1938
Calcium, Ca 47,3 mg 32,1 - 56 6 1015
Magnesium, Mg 13,0 mg 1349
Fosfor, P 30,5 mg 21,2 - 36,2 6 1015
Jern, Fe 0,550 mg 0,14 - 0,74 5 1043
Kobber, Cu 0,230 mg 0,22 - 0,23 1343
Zink, Zn 0,250 mg 1001
Jod, I 1,60 µg 0,5 - 2,9 4 1055
Mangan, Mn 0,0240 mg 1349
Selen, Se 0,900 µg 1349
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,00300 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,077 32 T 764
C18:0 0,011 4,4 T 764
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,009 3,77 T 764
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,066 27,6 T 764
C18:3,n-3 (ALA) 0,077 32 T 764
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,088 36,4 1003
Sum monoumættede 0,009 3,77 1003
Sum polyumættede 0,143 59,7 1003
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,077 32 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,066 27,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 58 240 T 764
Leucin 84 350 T 764
Lysin 91 380 T 764
Methionin 22 91 T 764
Cystin 6 25 T 764
Phenylalanin 41 170 T 764
Tyrosin 31 130 T 764
Threonin 62 260 T 764
Tryptofan 17 69 T 764
Valin 74 310 T 764
Arginin 55 230 T 764
Histidin 29 120 T 764
Alanin 74 310 T 764
Asparaginsyre 204 850 T 764
Glutaminsyre 156 650 T 764
Glycin 50 210 T 764
Prolin 46 190 T 764
Serin 106 440 T 764

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby