DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 686
Dressing, creme fraiche, kalorielet
Engelsk navn
Salad dressing, soured fresh cream, low calorie
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 880 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 832 kJ 1003
Energi (kcal) 213 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 201 kcal 1003
Protein 1,3 g 1,03 - 1,51 4 1809
Protein, deklaration 1,3 g 1,03 - 1,51 4 1809
Kulhydrat difference 9,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 9,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1865
Fedt 18,9 g 16,4 11,8 - 22,8 4 1809
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,51 g 4 1003
Aske 1,8 g 1,8 1,3 - 2,1 4 1809
Tørstof 31,3 g 33,5 23,9 - 34,5 4 1809
Vand 68,7 g 66,5 65,5 - 76,1 4 1809
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 18,1 RE 1003
Retinol 18,1 µg 16,4 11,3 - 26,6 3 1809
E-vitamin 1,78 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 1,78 mg 1,91 0,47 - 2,96 3 1809
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 603 mg 680,0 340 - 710 4 1809
Kalium 83,0 mg 65,0 51 - 149 4 1809
Calcium 42,0 mg 42,0 30 - 52 4 1809
Magnesium 5,20 mg 5,3 3,8 - 6,6 4 1809
Jern 0,210 mg 0,16 0,1 - 0,41 4 1809
Zink 0,220 mg 0,23 0,17 - 0,24 4 1809
Sum mineraler 733 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,400 g 0,5 - 0,7 3 1809
Glukose 0,500 g 0,7 - 0,8 3 1809
Sum monosakkarider 0,900 g 1003
Laktose 0,900 g 1,0 0,5 - 1,3 3 1809
Maltose 0 g 3 1809
Sakkarose 4,70 g 4,3 1 - 8,7 3 1809
Sum disakkarider 5,60 g 1003
Raffinose 0 g 3 1809
Sum sukkerarter 6,50 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,054 0,298 1809
C10:0 0,112 0,62 1809
C12:0 0,196 1,08 1809
C14:0 0,341 1,88 1809
C16:0 2,558 14,1 1809
C18:0 0,988 5,47 1809
C20:0 0,099 0,546 1809
C22:0 0,080 0,44 1809
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,058 0,322 1809
C16:1,n-7 0,085 0,471 1809
C18:1,n-7 0,274 1,51 1809
C18:1,n-9 4,791 26,5 1809
C20:1,n-11 0,114 0,633 1809
C22:1,n-9 0,020 0,111 1809
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 7,226 39,9 1809
C18:3,n-3 1,071 5,93 1809
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 4,428 24,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 5,343 29,5 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 8,297 45,9 1003
Sum fedtsyrer 18,068 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,071 5,93 1003
Sum n-6 fedtsyrer 7,226 39,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,206 1809
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 16,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby