DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 688
Flûte, fint, industrifremstillet
Engelsk navn
Baguette, wheat, fine, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1085 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1085 kJ 1003
Energi (kcal) 256 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 256 kcal 1003
Protein 8,2 g 8,094 7,29 - 9,84 23 1309, 1011
Protein fra Aminosyrer 7,3 g 1003
Protein, deklaration 9,0 g 8,875 8 - 10,8 23 1309, 1011
Kulhydrat difference 54,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 51,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 50,8 g 1003
Kostfibre 3,0 g 3,0 2,3 - 3,4 23 1309, 1011
Fedt 1,2 g 1,2 0,9 - 1,8 23 1309, 1011
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,29 g 36 1003
Aske 1,8 g 1,71 1,44 - 2,46 23 1309, 1011
Tørstof 65,7 g 65,1 63,1 - 71,5 23 1309, 1011
Vand 34,3 g 34,9 28,5 - 36,9 23 1309, 1011
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg T 861.0
beta-Caroten 0 µg T 861.0
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,500 mg 0,31 - 0,63 4 T 861.0
Thiamin (B1-vitamin) 0,187 mg 0,184 0,117 - 0,225 22 1011, 1309
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0473 mg 0,047 0,033 - 0,09 22 1309, 1011
Niacinækvivalent 1,44 NE 1003
Niacin 1,16 mg 1,13 0,99 - 1,48 19 1309
B6-vitamin 0,0803 mg 0,082 0,07 - 0,087 4 1011
Pantotensyre 0,316 mg 0,32 0,27 - 0,35 5 1309
Biotin 1,96 µg 2,0 1,7 - 2,2 5 1309
Folat 32,0 µg 33,0 18 - 46 18 1309
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 517 mg 511,5 384 - 642 36 1309, 2006, 1011
Kalium 122 mg 117,5 104 - 152 22 1309, 1011
Calcium 34,1 mg 19,75 16,2 - 84 22 1309, 1011
Magnesium 21,0 mg 20,75 15 - 31,6 22 1309, 1011
Jern 0,964 mg 0,94 0,6 - 1,25 22 1309, 1011
Kobber 0,121 mg 0,123 0,083 - 0,155 18 1309
Zink 0,700 mg 0,71 0,5 - 0,92 22 1309, 1011
Mangan 0,510 mg 0,485 0,44 - 0,69 18 1309
Krom 3,71 µg 2,315 0,4 - 13,1 18 1309
Selen 2,41 µg 2,5 0,96 - 4,3 18 1309
Fosfor 93,8 mg 92,0 78 - 122 22 1309, 1011
Chlorid 379 mg 1,04 0,767 - 1090 33 1309, 2006
Jod 26,3 µg 1 2197
Nikkel 3,62 µg 3,45 1,7 - 6,9 18 1309
Cadmium 2,53 µg 2,3 1,8 - 6 18 1309
Sum mineraler 1170 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 49,5 g 49,0 45,7 - 53 18 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,001 0,13 1309
C10:0 0,000 0,03 1309
C12:0 0,000 0,0 1309
C14:0 0,000 0,0 1309
C16:0 0,250 23,2 1309
C18:0 0,042 3,88 1309
C20:0 0,000 0,0 1309
C22:0 0,000 0,0 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,008 0,746 1309
C18:1,n-7 0,013 1,25 1309
C18:1,n-9 0,157 14,6 1309
C20:1,n-11 0,006 0,576 1309
C18:1,trans 0,000 0,0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,558 51,9 1309
C18:3,n-3 0,038 3,53 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,293 27,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,184 17,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,596 55,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 1,073 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,038 3,53 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,558 51,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,438 1309, 1011
Isoleucin 359 250 T 861.0
Leucin 618 430 T 861.0
Lysin 201 140 T 861.0
Methionin 134 93 T 861.0
Cystin 158 110 T 861.0
Phenylalanin 431 300 T 861.0
Tyrosin 201 140 T 861.0
Threonin 244 170 T 861.0
Tryptofan 86 60 T 861.0
Valin 417 290 T 861.0
Arginin 331 230 T 861.0
Histidin 187 130 T 861.0
Alanin 273 190 T 861.0
Asparaginsyre 403 280 T 861.0
Glutaminsyre 2650 1840 T 861.0
Glycin 345 240 T 861.0
Prolin 949 660 T 861.0
Serin 431 300 T 861.0
Sum essentielle Aminosyrer 2531 T 861.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 5400 T 861.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,872 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby