DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 694
Bækforel, rå
Engelsk navn
Charr, raw
Taxonomisk navn
Salmo trutta fario (Linnaeus 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 414 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 414 kJ 1003
Energi (kcal) 98 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 98 kcal 1003
Protein 18,5 g 0,0 12 1357
Protein, deklaration 18,5 g 0,0 12 1357
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 2,7 g 12 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,20 g 12 1003
Aske 1,2 g 12 1357
Tørstof 22,4 g 20,2 - 24,7 4 1072
Vand 77,6 g 75,3 - 79,8 4 1072
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 9,00 µg 1003
D3-vitamin 9,00 µg 8,8 - 9,5 2 1057
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,160 mg 12 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0900 mg 12 1357
B6-vitamin 0,368 mg 0,265 - 0,441 4 1072
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 80,0 mg 12 1357
Kalium 370 mg 12 1357
Calcium 14,0 mg 1 2135
Magnesium 30,0 mg 1 1357
Jern 0,750 mg 12 1357
Zink 0,670 mg 12 1357
Krom 1,30 µg 1 1851
Selen 16,0 µg 1 1851
Fosfor 260 mg 12 1357
Jod 20,0 µg 20,0 20 - 20 2 2136, 2135
Nikkel 0 µg 1 1851
Kviksølv 2,70 µg 1 1851
Arsen 108 µg 1 1851
Cadmium 0 µg 1 1851
Bly 0 µg 1 1851
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1357
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 1,390 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 3,070 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 2,470 2135
Sum fedtsyrer 2,376 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,600 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,500 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 48 mg 1361
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,280 1357
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 65,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 50 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,880 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby