DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 709
Ribsgele
Engelsk navn
Currant, red, jelly
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1010 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1010 kJ 1003
Energi (kcal) 238 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 238 kcal 1003
Protein 0,2 g 1347
Protein, deklaration 0,2 g 1347
Kulhydrat difference 59,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 59,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 59,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,1 g 1003
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,05 g 1003
Aske 0,2 g 1347
Tørstof 59,5 g 1003
Vand 40,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 1034
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 0,1 - 0,14 2 1018
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,0 mg 1347
Kalium 73,0 mg 1347
Calcium 10,00 mg 7 - 17 3 1030
Magnesium 4,00 mg 1347
Jern 0,550 mg 1347
Zink 0,0200 mg 1347
Fosfor 10,00 mg 1347
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 58,7 g 1 2137
Tilsat Sukker 54,5 g 1 2133
Frie sukkerarter 54,5 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,018 22,5 1039
C18:0 0,005 5,63 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,001 1,4 1039
C18:1,n-9 0,015 18,3 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,024 29,5 1039
C18:3,n-3 0,018 22,5 1039
C20:4,n-6 0,000 0,0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,023 28,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,016 19,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,042 52,1 1003
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 22,5 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,024 29,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,032 1347
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,2 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby