DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 726
Kirsebær, syltede
Engelsk navn
Cherry, canned in sugar
Taxonomisk navn
Prunus avium (L.) L.
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 610 kJ 1003
Energi (kcal) 144 kcal 1003
Protein 1,0 g 1320
Protein fra Aminosyrer 0,7 g 1003
Protein, deklaration 1,0 g 1320
Kulhydrat difference 35,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 34,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 34,4 g 1003
Kostfibre 0,6 g 1003
Fedt 0,1 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,2 g 1001
Tørstof 36,3 g 1001
Vand 63,7 g 1001
Nitrogen 0,160 g 1320
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 50,0 µg T 915
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,0400 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0400 mg 1 T 916
Niacinækvivalent 0,0907 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 12,0 mg 8,89 - 16,2 6 1015
Jern 0,1000 mg 1 2135
Zink 0,1000 mg 1 2135
Selen 0,300 µg T 915
Fosfor 19,4 mg 13,3 - 28,6 6 1015
Jod 0,700 µg 0,6 - 0,8 3 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 32,0 g 1 1001
Tilsat Sukker 26,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 26,4 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,001 1,26 1938
C16:0 0,016 20,2 1938
C18:0 0,005 6,32 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,027 34,1 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,015 18,9 1938
C18:3,n-3 0,015 18,9 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,022 27,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,027 34,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,030 37,9 1003
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,015 18,9 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,015 18,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 18 110 T 29
Leucin 26 160 T 29
Lysin 34 210 T 29
Methionin 4 24 T 29
Cystin 3 20 T 29
Phenylalanin 18 110 T 29
Tyrosin 11 68 T 29
Threonin 19 120 T 29
Tryptofan 5 34 T 29
Valin 24 150 T 29
Arginin 15 93 T 29
Histidin 12 73 T 29
Alanin 27 170 T 29
Asparaginsyre 534 3340 T 29
Glutaminsyre 34 210 T 29
Glycin 21 130 T 29
Prolin 29 180 T 29
Serin 29 180 T 29
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,4 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby