DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 744
Tørkage, napoleonshatte
Engelsk navn
Pastry, napoleon hat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2026 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2026 kJ 1003
Energi (kcal) 485 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 485 kcal 1003
Protein 6,4 g 6 - 6,69 3 1062
Protein fra Aminosyrer 5,8 g 1003
Protein, deklaration 7,0 g 6,58 - 7,34 3 1062
Kulhydrat difference 55,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 52,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 52,1 g 1003
Kostfibre 2,8 g 1 1004
Fedt 27,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,33 g 3 1003
Aske 1,2 g 1 1004
Tørstof 90,1 g 1 1004
Vand 9,9 g 1 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 220 RE 1 1004
D-vitamin 0,200 µg 1 1004
E-vitamin 4,80 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 3,49 NE 1003
Niacin 2,20 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 18,0 µg 1 1004
B12-vitamin 0,1000 µg 1 1004
C-vitamin 0 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 132 mg 89 - 158 3 1062
Kalium 140 mg 1 1004
Calcium 24,0 mg 1 1004
Magnesium 38,0 mg 1 1004
Jern 1,000 mg 1 1004
Zink 0,700 mg 1 1004
Selen 3,70 µg 1 1004
Fosfor 105 mg 1 1004
Jod 3,00 µg 1 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 25,0 g 1 1004
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 27,7 g 1 1004
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 8,500 1004
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,900 1004
Sum flerumættede fedtsyrer 5,200 1004
Sum fedtsyrer 25,110 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,800 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,123 1062
Isoleucin 337 300 T 359.0
Leucin 528 470 T 359.0
Lysin 303 270 T 359.0
Methionin 146 130 T 359.0
Cystin 124 110 T 359.0
Phenylalanin 359 320 T 359.0
Tyrosin 168 150 T 359.0
Threonin 236 210 T 359.0
Tryptofan 77 69 T 359.0
Valin 382 340 T 359.0
Arginin 314 280 T 359.0
Histidin 157 140 T 359.0
Alanin 281 250 T 359.0
Asparaginsyre 460 410 T 359.0
Glutaminsyre 1650 1470 T 359.0
Glycin 236 210 T 359.0
Prolin 539 480 T 359.0
Serin 404 360 T 359.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby