DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 750
Hamburgerryg, kogt
Engelsk navn
Pork, saddle, smoked, boiled
Taxonomisk navn
Sus scrofa domesticus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 501 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 489 kJ 1003
Energi (kcal) 119 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 116 kcal 1003
Protein 18,4 g 20 1306
Protein fra Aminosyrer 14,7 g 1003
Protein, deklaration 18,4 g 20 1306
Kulhydrat difference 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 4,8 g 2,5 - 9,3 22 1306, 2193
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 3,85 g 20 1003
Aske 4,4 g 20 1306
Tørstof 28,3 g 26,3 - 31 22 1306, 2193
Vand 71,7 g 69 - 73,6 22 1306, 2193
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 20 1306
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,220 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 20 1306
25-hydroxy D3-vitamin 0,0880 µg 1300
E-vitamin 0,140 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,140 mg 20 1306
K1-vitamin µg 2 2193
Menaquinon 4 5,06 µg 2 2193
Menaquinon 5 µg 2 2193
Menaquinon 6 µg 2 2193
Menaquinon 7 µg 2 2193
Menaquinon 8 µg 2 2193
Menaquinon 9 0,122 µg 2 2193
Menaquinon 10 0,690 µg 2 2193
K2-vitamin 5,56 µg
K-vitamin 5,56 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,870 mg 20 1306
Riboflavin (B2-vitamin) 0,109 mg 20 1306
Niacinækvivalent 8,89 NE 1003
Niacin 5,60 mg 20 1306
B6-vitamin 0,330 mg 20 1306
Pantotensyre 0,600 mg 20 1306
Biotin 2,50 µg 20 1306
Folat 1,50 µg 20 1306
B12-vitamin 0,430 µg 20 1306
C-vitamin 40,0 mg 1003
Ascorbinsyre 40,0 mg 20 1306
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1540 mg 978 - 2000 20 1306
Kalium 317 mg 20 1306
Calcium 5,13 mg 20 1306
Magnesium 21,5 mg 20 1306
Jern 0,520 mg 20 1306
Kobber 0,0500 mg 20 1306
Zink 1,39 mg 20 1306
Mangan 0,0110 mg 20 1306
Krom 30,0 µg 20 1306
Molybdæn 0 µg 1 T 1003.0
Selen 10,4 µg 8,21 - 16,4 30 1306, 1897
Fosfor 301 mg 20 1306
Chlorid 1780 mg 1380 - 2260 20 1306
Jod 1,40 µg 0,45 - 2 4 1055
Nikkel 1,30 µg 20 1306
Sum mineraler 3970 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,0 1306
C12:0 0,000 0,0 1306
C14:0 0,062 1,45 1306
C16:0 1,066 25 1306
C18:0 0,620 14,5 1306
C20:0 0,000 0,0 1306
C22:0 0,000 0,0 1306
C24:0 0,000 0,0 1306
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1306
C16:1,n-7 0,109 2,55 1306
C18:1,n-9 1,842 43,3 1306
C20:1,n-11 0,036 0,843 1306
C18:1,trans 0,000 0,0 1306
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,446 10,4 1306
C18:3,n-3 0,039 0,911 1306
C20:4,n-6 0,032 0,752 1306
C22:6,n-3 0,000 0,0 1306
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1306
Sum mættede fedtsyrer 1,749 41,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,986 46,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,517 12,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 4,251 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,039 0,911 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,478 11,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 47 mg 20 1306
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,944 1306
Isoleucin 883 300 1059
Leucin 1350 460 1059
Lysin 1650 560 1059
Methionin 471 160 1059
Cystin 124 42 1059
Phenylalanin 677 230 1059
Tyrosin 618 210 1059
Threonin 765 260 1059
Tryptofan 197 67 1059
Valin 972 330 1059
Arginin 1090 370 1059
Histidin 677 230 1059
Alanin 1090 370 1059
Asparaginsyre 1650 560 1059
Glutaminsyre 2500 850 1059
Glycin 913 310 1059
Prolin 707 240 1059
Serin 736 250 1059
Sum essentielle Aminosyrer 7645,57
Sum ikke essentielle aminosyrer 9426,69
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 71,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 12 3 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,895 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby