DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 765
Dild, tørret
Engelsk navn
Dill weed, dried
Taxonomisk navn
Anethum graveolens (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1342 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1314 kJ 1003
Energi (kcal) 319 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 312 kcal 1003
Protein 20,0 g 1 1938
Protein, deklaration 20,0 g 1 1938
Kulhydrat difference 55,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 43,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 42,2 g 1003
Kostfibre 11,9 g 1342
Fedt 4,4 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,52 g 3 1003
Aske 12,6 g 2 1938
Tørstof 92,7 g 1938
Vand 7,3 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,418 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,284 mg 1 1938
Niacinækvivalent 2,81 NE 1003
Niacin 2,81 mg 1 1938
B6-vitamin 1,71 mg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 208 mg 3 1938
Kalium 3310 mg 4 1938
Calcium 1780 mg 4 1938
Magnesium 451 mg 3 1938
Jern 48,8 mg 4 1938
Zink 3,30 mg 2 1938
Selen 0 µg 1 2140
Fosfor 543 mg 3 1938
Jod 2,30 µg 1 2140
Sum mineraler 6340 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 37,6 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 4,60 g 1 2141
Crude fibre 11,9 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,230 2140
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,500 2140
Sum flerumættede fedtsyrer 2,000 2140
Sum fedtsyrer 3,052 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,000 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,600 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,194 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 10 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby