DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 775
Koriander, frø
Engelsk navn
Coriander seed
Taxonomisk navn
Coriandrum sativum
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1802 kJ 1003
Energi (kcal) 429 kcal 1003
Protein 12,4 g 11 1938
Protein, deklaration 12,4 g 11 1938
Kulhydrat difference 55,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 55,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 55,0 g 1003
Kostfibre 41,9 g 1938
Fedt 17,8 g 12 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 6,0 g 43 1938
Tørstof 91,1 g 38 1938
Vand 8,9 g 38 1938
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 1,979 g 11 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 0 µg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0,290 mg 2 1938
Niacinækvivalent 2,13 NE 1003
Niacin 2,13 mg 2 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 35,0 mg 7 1938
Kalium 1270 mg 7 1938
Calcium 709 mg 6 1938
Magnesium 330 mg 3 1938
Jern 16,3 mg 7 1938
Zink 4,70 mg 2 1938
Selen 26,2 µg 1 2140
Fosfor 409 mg 4 1938
Jod 2,30 µg 1 2140
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:0 0,020 0,122 1346
C16:0 0,811 4,97 1346
C18:0 0,110 0,675 1346
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,100 0,613 1346
C18:1,n-9 13,519 82,8 1346
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,752 10,7 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,941 5,77 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 13,619 83,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,752 10,7 1003
Sum fedtsyrer 16,313 100 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,752 10,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,918

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby