DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 790
Hvedebrød, kastanjebrød
Engelsk navn
Wheat bread, white, with cracked chestnuts
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1091 kJ 1003
Energi (kcal) 258 kcal 1003
Protein 8,0 g 7,19 - 8,89 9 1066, 1834
Protein, deklaration 8,7 g 7,89 - 9,75 9 1066, 1834
Kulhydrat difference 49,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 45,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 44,3 g 1003
Kostfibre 4,7 g 3,6 - 6,01 9 1066, 1834
Fedt 4,1 g 2,9 - 7,71 10 1818, 1066, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,98 g 9 1003
Aske 1,7 g 1,33 - 1,98 10 1066, 1834
Tørstof 63,5 g 60,7 - 65,6 10 1066, 1834
Vand 36,5 g 34,4 - 39,3 10 1066, 1834
Nitrogen 1,396 g 1,26 - 1,56 9 1066, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,238 mg 0,14 - 0,36 9 1066, 1834
Riboflavin (B2-vitamin) 0,125 mg 0,07 - 0,23 9 1066, 1834
Niacinækvivalent 1,62 NE 3 1003
B6-vitamin 0,147 mg 0,102 - 0,197 5 1834
Folat 58,0 µg 42 - 70 5 1834
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 392 mg 298 - 500 9 1066, 1834
Kalium 187 mg 156 - 215 9 1066, 1834
Calcium 60,4 mg 22 - 118 9 1066, 1834
Magnesium 33,2 mg 25 - 48 9 1066, 1834
Jern 1,58 mg 1,11 - 2,42 9 1066, 1834
Zink 0,802 mg 0,6 - 1,1 9 1066, 1834
Selen 3,70 µg 2,65 2,6 - 6,9 4 T 1523.0
Fosfor 195 mg 178 - 211 5 1834
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 44,7 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,000 0,0 1818
C14:0 0,133 4,63 1818
C16:0 0,593 20,6 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 0,182 6,32 1818
C20:0 0,028 0,98 1818
C22:0 0,022 0,762 1818
C24:0 0,008 0,272 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,150 5,23 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 0,600 20,8 1818
C20:1,n-11 0,038 1,3 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,009 0,326 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,845 29,4 1818
C18:3,n-3 0,178 6,21 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,000 0,0 1818
C20:3,n-3 0,050 1,74 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,036 1,25 1818
Sum mættede fedtsyrer 0,966 33,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,797 27,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,074 37,3 1003
Sum fedtsyrer 2,873 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,229 7,95 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,845 29,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 360 240 T 1212.0
Leucin 640 430 T 1212.0
Lysin 210 140 T 1212.0
Methionin 140 91 T 1212.0
Cystin 150 100 T 1212.0
Phenylalanin 450 300 T 1212.0
Tyrosin 190 130 T 1212.0
Threonin 240 160 T 1212.0
Tryptofan 97 65 T 1212.0
Valin 420 280 T 1212.0
Arginin 330 220 T 1212.0
Histidin 190 130 T 1212.0
Alanin 280 190 T 1212.0
Asparaginsyre 370 250 T 1212.0
Glutaminsyre 2910 1950 T 1212.0
Glycin 310 210 T 1212.0
Prolin 1000 670 T 1212.0
Serin 450 300 T 1212.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby