DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 794
Marmelade, engelsk type
Engelsk navn
Marmalade, English type
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1182 kJ 1003
Energi (kcal) 278 kcal 1003
Protein 0,1 g 1344
Protein, deklaration 0,1 g 1344
Kulhydrat difference 69,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 69,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,7 g 1344
Fedt 0,0 g 1344
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1348
Tørstof 72,0 g 1344
Vand 28,0 g 1344
Tilsat sukker 65,0 g 1003
Nitrogen 0,016 g 1344
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,17 RE 1003
Retinol 0 µg 1344
beta-Caroten 50,0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1344
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1344
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1344
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1344
B6-vitamin 0 mg 1344
Pantothensyre 0 mg 1344
Biotin 0 µg 1344
Folat 5,00 µg 1344
Frit folat 5,00 µg 1344
B12-vitamin 0 µg 1344
C-vitamin 10,00 mg 1003
Ascorbinsyre 10,00 mg 1344
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 18,0 mg 1344
Kalium 44,0 mg 1344
Calcium 35,0 mg 1344
Magnesium 4,00 mg 1344
Jern 0,600 mg 1344
Kobber 0,120 mg 1344
Zink 0,0270 mg 1348
Mangan 0,0210 mg 1348
Krom 3,00 µg 1348
Selen 0,300 µg 1348
Fosfor 13,0 mg 1344
Jod 0,200 µg 1003
Nikkel 10,00 µg 1348
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 55,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 55,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Stivelse 0 g 1344
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tyramin 2,00 mg 0,8 - 3,84 6 1485
Sum biogene aminer 2,00 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800
Massefylde 1,4 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby