DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 821
Kaviar, uægte (lodderogn)
Engelsk navn
Caviar, made from capelin roe
Taxonomisk navn
Mallotus villosus
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 770 kJ 1003
Energi (kcal) 185 kcal 1003
Protein 9,1 g 1355
Protein, deklaration 9,1 g 1355
Kulhydrat difference 5,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 5,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,7 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1355
Fedt 14,0 g 1355
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 6,2 g 5,14 - 7,31 2 T 589
Tørstof 35,0 g 1003
Vand 65,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Nitrogen 1,456 g 1355
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1355
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1003
Niacinækvivalent 0 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1355
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0 g 1003
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum organiske syrer 0 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 12,922 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 312 mg T 589
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,923

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby