DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 867
Koriander, blade, friske
Engelsk navn
Coriander, leaf, raw
Taxonomisk navn
Coriandrum sativum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 93 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 98 kJ 1003
Energi (kcal) 22 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 23 kcal 1003
Protein 2,1 g 3 1865
Protein, deklaration 2,1 g 3 1865
Kulhydrat difference 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Kostfibre 2,8 g 2 1865
Fedt 0,5 g 3 1865
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,12 g 3 1003
Aske 1,5 g 3 1865
Tørstof 7,8 g 7 1865
Vand 92,2 g 7 1865
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 655 RE 1003
Retinol 0 µg 1865
beta-Caroten 3930 µg 15 1865
E-vitamin 2,50 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 2,50 mg 1865
K1-vitamin 310 µg 1865
K-vitamin 310 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0670 mg 3 1865
Riboflavin (B2-vitamin) 0,162 mg 3 1865
Niacinækvivalent 1,11 NE 1003
Niacin 1,11 mg 3 1865
B6-vitamin 0,149 mg 3 1865
Pantotensyre 0,570 mg 2 1865
Folat 62,0 µg 2 1865
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 27,0 mg 1003
Ascorbinsyre 27,0 mg 3 1865
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 46,0 mg 3 1865
Kalium 521 mg 3 1865
Calcium 67,0 mg 2 1865
Magnesium 26,0 mg 2 1865
Jern 1,77 mg 3 1865
Kobber 0,225 mg 2 1865
Zink 0,500 mg 2 1865
Mangan 0,426 mg 2 1865
Selen 0,900 µg 1865
Fosfor 48,0 mg 3 1865
Jod 0,700 µg 1 2136
Sum mineraler 710 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,870 g 1865
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,300 g 1 2141
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1865
C6:0 0,000 0,0 1865
C8:0 0,000 0,0 1865
C10:0 0,000 0,0 1865
C12:0 0,000 0,0 1865
C14:0 0,000 0,0 1865
C16:0 0,012 3,65 1865
C18:0 0,001 0,304 1865
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 0,609 1865
C18:1,n-9 0,273 83,2 1865
C20:1,n-11 0,000 0,0 1865
C22:1,n-9 0,000 0,0 1865
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,040 12,1 1865
C18:3,n-3 0,000 0,0 1865
C18:4,n-3 0,000 0,0 1865
C20:4,n-6 0,000 0,0 1865
C20:5,n-3 0,000 0,0 1865
C22:5,n-3 0,000 0,0 1865
C22:6,n-3 0,000 0,0 1865
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,013 3,96 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,275 83,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,040 12,1 1003
Sum fedtsyrer 0,328 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,040 12,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,341 1865
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 12,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,631 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby