DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 869
Bambusskud, konserves, usaltet
Engelsk navn
Bamboo shoots, canned, nonsalted
Taxonomisk navn
Bambusoideae (Luerssen, 1893)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 96 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 73 kJ 1003
Energi (kcal) 23 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 18 kcal 1003
Protein 2,6 g 1353
Protein, deklaration 2,6 g 1353
Kulhydrat difference 3,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,7 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1 2141
Fedt 0,1 g 1353
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,2 g 1353
Tørstof 6,6 g 1353
Vand 93,4 g 1353
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1353
beta-Caroten 0 µg 1353
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1353
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 1353
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1353
B6-vitamin 0,1000 mg 1 2135
Folat 36,0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1353
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,00 mg 1353
Kalium 85,0 mg 1353
Calcium 24,0 mg 1353
Magnesium 4,00 mg 1 2135
Jern 0,200 mg 1353
Zink 0,200 mg 1 2135
Selen 1,000 µg 1 2135
Fosfor 31,0 mg 1353
Jod 0,500 µg 1 2136
Sum mineraler 147 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,700 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,110 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,010 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,200 2135
Sum fedtsyrer 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,030 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,170 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,416 1353
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby