DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 895
Cherimoya, rå
Engelsk navn
Cherimoya, raw
Taxonomisk navn
Annona cherimolia Miller
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 331 kJ 1003
Energi (kcal) 78 kcal 1003
Protein 1,6 g 1,35 - 2,01 3 1938
Protein, deklaration 1,6 g 1,35 - 2,01 3 1938
Kulhydrat difference 17,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 15,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 15,4 g 1003
Kostfibre 2,3 g 2,3 - 2,4 2 1938
Fedt 0,6 g 0,53 - 0,66 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,55 - 0,68 3 1938
Tørstof 20,6 g 18,9 - 21,7 3 1938
Vand 79,4 g 78,2 - 81,1 3 1938
Nitrogen 0,264 g 0,216 - 0,322 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,500 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 6,00 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0910 mg 0,047 - 0,133 3 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,119 mg 0,113 - 0,124 3 1938
Niacinækvivalent 0,574 NE 1003
Niacin 0,574 mg 0,226 - 0,79 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 11,5 mg 1003
Ascorbinsyre 11,5 mg 9,8 - 13,1 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium 8,00 mg 6 - 8 3 1938
Jern 0,300 mg 0,15 - 0,62 3 1938
Fosfor 26,0 mg 20 - 31 3 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Crude fibre 2,20 g 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,434 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 35
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby