DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 90
Salat, mayonnaise-, makrel-
Engelsk navn
Mackerel mayonnaise salad
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1643 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1643 kJ 1003
Energi (kcal) 398 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 398 kcal 1003
Protein 8,9 g 7,4 - 10,3 16 1138
Protein, deklaration 8,9 g 7,4 - 10,3 16 1138
Kulhydrat difference 2,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 2,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Kostfibre 0,3 g 1866
Fedt 39,1 g 31,2 - 50,9 16 1138
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,76 g 16 1003
Aske 1,4 g 0,9 - 1,7 16 1138
Tørstof 52,2 g 46,6 - 61,1 16 1138
Vand 47,8 g 38,9 - 53,4 16 1138
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 302 mg 198 - 476 16 1138
Sum mineraler 302 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 2,50 g 1 1001
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 37,145 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,424 1138
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby