Makronæringstoffer m.m. | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Energi (kJ) | 1643 | kJ | 1003 | |||
Energi, deklaration (kJ) | 1643 | kJ | 1003 | |||
Energi (kcal) | 398 | kcal | 1003 | |||
Energi, deklaration (kcal) | 398 | kcal | 1003 | |||
Protein | 8,9 | g | 7,4 - 10,3 | 16 | 1138 | |
Protein, deklaration | 8,9 | g | 7,4 - 10,3 | 16 | 1138 | |
Kulhydrat difference | 2,8 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat | 2,5 | g | 1003 | |||
Tilgængelig kulhydrat, deklaration | 2,5 | g | 1003 | |||
Kostfibre | 0,3 | g | 1866 | |||
Fedt | 39,1 | g | 31,2 - 50,9 | 16 | 1138 | |
Alkohol | 0,0 | g | 1655 | |||
Salt deklaration | 0,76 | g | 16 | 1003 | ||
Aske | 1,4 | g | 0,9 - 1,7 | 16 | 1138 | |
Tørstof | 52,2 | g | 46,6 - 61,1 | 16 | 1138 | |
Vand | 47,8 | g | 38,9 - 53,4 | 16 | 1138 |
Mineraler og uorganisk | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Natrium | 302 | mg | 198 - 476 | 16 | 1138 |
Kulhydrater | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Sum sukkerarter | 2,50 | g | 1 | 1001 |
Ukendt (?) | Indh. /100g | Enh | Median | Variation | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|---|---|---|
Stivelse/Glykogen | 0 | g | 1 | 2190 |
Fedtsyrer, summer | g/100g | % | Kilde |
---|---|---|---|
Sum fedtsyrer | 37,145 | 100 | 1003 |
Aminosyrer | mg/100g | mg/g Nitrogen | Kilde |
---|---|---|---|
Nitrogen | 1,424 | 1138 |
Faktorer m.m. | Værdi | Prøver | Kilde |
---|---|---|---|
Svind | 0 | 1655 | |
Nitrogen-til-protein faktor | 6,25 | 1267 | |
Fedtsyrekonverteringsfaktor | 0,950 | 1003 |
© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby