DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 900
Wienerpølse, konserves
Engelsk navn
Pork, sausage, frankfurter, canned
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 835 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 835 kJ 1003
Energi (kcal) 201 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 201 kcal 1003
Protein 10,6 g 1 1074
Protein, deklaration 10,6 g 1 1074
Kulhydrat difference 1,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,4 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1 T 1143.0
Fedt 17,0 g 1 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,82 g 19 1003
Aske 1,8 g 1003
Tørstof 31,0 g 1 1074
Vand 69,0 g 1 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,407 µg 1003
D3-vitamin 0,149 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,103 µg 1300
E-vitamin 0,1000 α-TE
alfa-Tokoferol 0,1000 mg 0,1 - 0,12 2 T 1143.0
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,140 mg 0,11 - 0,196 11 T 1143.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,200 mg 0,135 - 0,31 11 T 1143.0
Niacinækvivalent 3,63 NE 1003
Niacin 1,80 mg 1,65 - 1,95 10 T 1143.0
B6-vitamin 0,150 mg 0,105 - 0,23 7 T 1143.0
Pantotensyre 0,570 mg 19 T 1136.0
Biotin 5,20 µg 19 T 1136.0
Folat 4,00 µg 2,3 - 5,5 4 T 1143.0
Frit folat 2,00 µg 0,8 - 3 4 T 1143.0
B12-vitamin 1,10 µg 0,85 - 1,4 5 T 1143.0
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 727 mg 349 - 1090 19 T 1093.0
Kalium 121 mg 42 - 185 19 T 1093.0
Calcium 73,2 mg 34 - 151 6 1015
Magnesium 13,5 mg 1 1074
Jern 0,900 mg 0,57 - 1,6 4 1043
Kobber 0,0853 mg 0,05 - 0,116 11 T 1093.0
Zink 1,88 mg 1,09 - 5,1 11 T 1093.0
Mangan 0,0220 mg 0,018 - 0,032 4 T 1143.0
Krom 6,00 µg 4 - 7 4 T 1143.0
Molybdæn 5,00 µg 1 T 1143.0
Selen 7,20 µg 7,2 5,66 - 9,24 13 T 1143.0
Fosfor 107 mg 72 - 145 6 1015
Chlorid 890 mg 1 1074
Jod 14,0 µg 2,7 - 25 6 T 1143.0
Nikkel 19,0 µg 9 - 31 6 T 1143.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,600 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 T 1143.0
C6:0 T 1143.0
C8:0 T 1143.0
C10:0 T 1143.0
C12:0 T 1143.0
C14:0 T 1143.0
C16:0 T 1143.0
C17:0 T 1143.0
C18:0 T 1143.0
C20:0 T 1143.0
C22:0 T 1143.0
C24:0 T 1143.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 T 1143.0
C16:1,n-7 T 1143.0
C18:1,n-7 T 1143.0
C18:1,n-9 T 1143.0
C20:1,n-11 T 1143.0
C22:1,n-9 T 1143.0
C22:1,n-11 T 1143.0
C24:1,n-9 T 1143.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 T 1143.0
C18:3,n-3 T 1143.0
C18:4,n-3 T 1143.0
C20:2,n-6 T 1143.0
C20:3,n-3 T 1143.0
C20:3,n-6 T 1143.0
C20:5,n-3 T 1143.0
C22:5,n-3 T 1143.0
C22:6,n-3 T 1143.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer T 1143.0
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 13,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 45 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,696 1074
Isoleucin 540 260 T 1143.0
Leucin 940 450 T 1143.0
Lysin 1080 520 T 1143.0
Methionin 270 130 T 1143.0
Cystin 81 39 T 1143.0
Phenylalanin 480 230 T 1143.0
Tyrosin 370 180 T 1143.0
Threonin 480 230 T 1143.0
Tryptofan 110 52 T 1143.0
Valin 670 320 T 1143.0
Arginin 750 360 T 1143.0
Histidin 290 140 T 1143.0
Alanin 810 390 T 1143.0
Asparaginsyre 1060 510 T 1143.0
Glutaminsyre 1750 840 T 1143.0
Glycin 1160 560 T 1143.0
Prolin 1000 480 T 1143.0
Serin 560 270 T 1143.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 54,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 43 6 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby