DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 917
Sild, paneret, stegt, i lage
Engelsk navn
Herring, breaded, fried, in vinegar with sugar
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1138 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1138 kJ 1003
Energi (kcal) 272 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 272 kcal 1003
Protein 12,8 g 12,68 10,2 - 16,8 11 2068
Protein, deklaration 12,8 g 12,68 10,2 - 16,8 11 2068
Kulhydrat difference 23,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 23,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 23,5 g 1003
Kostfibre 0,2 g 1003
Fedt 14,0 g 14,3 9,8 - 20,3 11 2068
Alkohol 0,0 g 1321
Salt deklaration 0,69 g 2 1003
Aske 1,0 g 1,05 0,74 - 1,32 11 2068
Tørstof 51,5 g 51,2 47,2 - 55,1 11 2068
Vand 48,5 g 48,8 44,9 - 52,8 11 2068
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5,00 RE 1003
Retinol 5,00 µg 5,0 0,0 - 10 2 2068
D-vitamin 8,06 µg 1003
D3-vitamin 8,06 µg 8,06 6,56 - 9,56 2 2068
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 0,0 0,0 - 0,1 2 2068
E-vitamin 0,450 α-TE
alfa-Tokoferol 0,450 mg 0,45 0,4 - 0,5 2 2068
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 0,0 0,0 - 0,02 2 2068
Riboflavin (B2-vitamin) 0,124 mg 0,123 0,122 - 0,125 2 2068
Niacinækvivalent 1,30 NE 1003
Niacin 1,30 mg 1,3 1,23 - 1,37 2 2068
B6-vitamin 0,114 mg 0,114 0,098 - 0,13 2 2068
Pantotensyre 0,215 mg 0,215 0,21 - 0,22 2 2068
Biotin 5,30 µg 5,3 4,8 - 5,8 2 2068
Folat 8,80 µg 1 2135
B12-vitamin 6,30 µg 6,3 6,2 - 6,4 2 2068
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 277 mg 276,5 263 - 290 2 2068
Kalium 107 mg 106,5 100 - 113 2 2068
Calcium 22,7 mg 22,65 21,3 - 24 2 2068
Magnesium 12,1 mg 12,05 12 - 12,1 2 2068
Jern 0,770 mg 0,77 0,73 - 0,81 2 2068
Kobber 0,103 mg 0,103 0,094 - 0,112 2 2068
Zink 0,615 mg 0,615 0,59 - 0,64 2 2068
Mangan 0,0760 mg 0,076 0,073 - 0,079 2 2068
Krom 1,83 µg 1,83 1,6 - 2,06 2 2068
Selen 18,0 µg 18,0 16 - 20 2 2068
Fosfor 100,0 mg 100,0 95 - 105 2 2068
Chlorid 553 mg 552,5 525 - 580 2 2068
Jod 12,4 µg 12,4 10 - 14,8 2 2068
Nikkel 1,65 µg 1,65 1,5 - 1,8 2 2068
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 10,00 g 1 1001
Tilsat Sukker 19,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 19,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2068
C10:0 0,000 0,0 2068
C12:0 0,040 0,463 2068
C14:0 0,404 4,66 2068
C15:0 0,003 0,0368 2068
C16:0 0,985 11,3 2068
C18:0 0,188 2,16 2068
C20:0 0,000 0,0 2068
C22:0 0,000 0,0 2068
C24:0 0,000 0,0 2068
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,264 3,05 2068
C18:1,n-7 0,216 2,49 2068
C18:1,n-9 2,371 27,3 2068
C20:1,n-9 0,639 7,37 2068
C22:1,n-9 0,063 0,732 2068
C22:1,n-11 1,143 13,1 2068
C24:1,n-9 0,051 0,593 2068
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,900 10,3 2068
C18:3,n-3 0,322 3,72 2068
C18:4,n-3 0,135 1,55 2068
C20:2,n-6 0,000 0,0 2068
C20:3,n-6 0,000 0,0 2068
C20:4,n-3 0,006 0,0642 2068
C20:4,n-6 0,000 0,0 2068
C20:5,n-3 0,299 3,44 2068
C22:5,n-3 0,004 0,043 2068
C22:6,n-3 0,506 5,83 2068
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,122 1,41 2068
Sum mættede fedtsyrer 1,620 18,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 4,747 54,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,171 25 1003
Sum fedtsyrer 8,660 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,270 14,6 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,900 10,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 58 mg 58,0 58 - 58 2 T 48.0
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,054 2068
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,617 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby